Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva teško ozlijeđena

Udario muškarca u glavu, ugrizao ga pa divljao u policijskoj postaji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski službenici su nad osumnjičenim primijenili i sredstva prisile, pri čemu je zadobio lakše ozlijede.

Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda, javlja Regional Express.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Slika nije dostupna olakotne okolnosti Iznenađujuće male kazne: Od trojice napadača na umirovljenika u Puli samo jedan ide – u zatvor

Sumnjiči ga se da je 19. kolovoza oko 1.30 sati, na balkonu stana u Vukovarskoj ulici u Puli, udario šakom u glavu 30-godišnjeg hrvatskog državljanina, a potom ga i ugrizao. Nakon što je 30-godišnjak izašao iz stana, osumnjičeni je počeo vikati i vrijeđati muškarca na vjerskoj osnovi. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo, policijski službenici su uhitili 31-godišnjaka i doveli ga u policijsku postaju, gdje se nastavio agresivno ponašati, vrijeđati i omalovažavati policijske službenike, a u jednom trenutku je srušio stol i pokušao se udaljiti iz prostorija policije.

Radi sprječavanja napada na policijske službenike, sprječavanja bijega i uništavanja imovine, policijski službenici su nad osumnjičenim primijenili sredstva prisile, pri čemu je zadobio lakše ozlijede.

Ozlijeđenom 30-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u OB Pula, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Protiv osumnjičenog 31-godišnjaka podnosi se kaznena prijava radi nanošenja teških ozljeda, dok se radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju diskriminacije i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene