Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbačena iz stana

Pula: Gladna trudnica postala beskućnik, spava na kartonima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Puljanka stara 37 godina, koja je u visokom stupnju trudnoće, već dva mjeseca spava na kartonima.

Igbala Gušani već dva mjeseca nema krov nad glavom, piše Glas Istre. Nakon što ju je suprug nakon višemjesečnog maltretiranja izbacio iz stana, spava u napuštenom poslovnom prostoru na pulskom gradskom stadionu.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Ilustracija Sramota Trudnica izgubila bebu zbog nevjerojatne pogreške liječnika

Bez struje je, bez vode, a umjesto kreveta ima kartone. Igbala, iako je gladna, ne želi prihvatiti prijedlog pulskog Centra za socijalnu skrb koji joj je ponudio smještaj u Rijeci u materinskom domu.

Tvrdi da će joj uzeti dijete, kao što su već napravili s četverogodišnjim sinom i trogodišnjom kćeri, koje nije vidjela već dvije godine jer ih je centar oduzeo i smjestio negdje kod Pazina. Djeca su joj oduzeta jer nije imala uvjete za njihov smještaj, jer ju je suprug često izbacivao iz stana.

'Želim svoju djecu, ali mi ih ne daju. Kad bi mi dobri ljudi pomogli pa da mogu iznajmiti neku sobicu da se svi smjestimo ili da dobijem neki smještaj', ispričala je očajna žena.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene