Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško su ozlijeđeni

Strašne ozljede na radu: Eksplodirala plinska boca, vatra radniku zahvatila glavu i šake

Ilustracija
Ilustracija Foto: Damir Skomrlj/Cropix
Dvije dojave o muškarcima koji su zadobili teške tjelesne ozljede na radu zaprimila je istarska policija, a kako navode u priopćenju u nedjelju, u oba slučaja muškarcima je pomoć pružena u pulskoj Općoj bolnici gdje su zadržani na daljnjem liječenju.

Dvojica muškaraca zadobili su teške tjelesne ozljede na radu, a kako navodi istarska policija pomoć im je pružena u pulskoj Općoj bolnici te su zadržani na liječenju.

Pročitajte i ovo Klinički bolnički centar Split u Makarskoj U restoranu teško ozlijeđen 42-godišnjak: Ima ozljede opasne po život

Prva nesreća dogodila se u petak oko 13:30 sati kada je 47-godišnjak pao sa stražnje platforme specijalnog vozila na području Pule te je ozlijeđen te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici.

Pročitajte i ovo Bradley vozila spremna za transport - 14 22 borbena vozila FOTO Ponos hrvatske vojske spreman za transport

Druga nesreća dogodila se u subotu oko 15:30 sati u Medulinu gdje je 41-godišnji državljanin BiH obavljao radove na gradilištu te je prilikom zamjene plinske boce došlo do eksplozije i otvorenog plamena koji mu je zahvatio glavu i šake obje ruke. Pomoć mu je pružena u Općoj bolnici gdje su mu zbog zadobivenih opeklina utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Policija će tijekom današnjeg dana na mjestu događaja obaviti očevid.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene