Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u autoservisu

FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi

Eksplozija plina u Varaždinu
Eksplozija plina u Varaždinu Ivan Agnezovic/Regionalni tjednik
Aktualno Galerija Eksplozija plina u Varaždinu Eksplozija plina u Varaždinu Foto: Ivan Agnezovic/Regionalni tjednik Eksplozija u autoservisu u Varaždinu - 1 Eksplozija u autoservisu u Varaždinu - 1 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Eksplozija u autoservisu u Varaždinu - 3 Eksplozija u autoservisu u Varaždinu - 3 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Eksplozija u autoservisu u Varaždinu - 4 Eksplozija u autoservisu u Varaždinu - 4 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix +1 Eksplozija u autoservisu u Varaždinu - 5 Galerija 1/6 >>
Tri osobe su ozlijeđene u eksploziji spremnika plina u Varaždinu.

Tri su osobe ozlijeđene u srijedu u Varaždinu kada je u autoservisu eksplodirao spremnik plina u osobnom vozilu, izvijestila je policija. Eksplozija se dogodila u Autoservisu Ivanek u Vidovečkoj ulici.

Ozlijeđene osobe su odmah prevezene u varaždinsku Opću bolnicu radi pružanja medicinske pomoći. 

O svemu se oglasila policija. 

"U srijedu, 6. prosinca oko 13.35 sati u jednom autoservisu u Varaždinu, došlo je do nesreće na radu i ozljeđivanja radnika.

Kako je utvrđeno očevidom koji su proveli policijski službenici u suradnji s inspektorima zaštite od požara, eksplozija i oružja Područnog ureda civilne zaštite Varaždin te inspektorom zaštite na radu, do nesreće je došlo na način da je na vozilu koje se nalazilo na dizalici unutar radionice, prilikom skidanja multiventila spremnika LPG plina, na neutvrđeni način došlo do propuštanja i istjecanja plina iz spremnika. Uslijed navedenog došlo je do stvaranja zapaljive smjese plina i zraka te njene aktivacije radom peći na lož ulje, koja se nalazila u blizini.

Pročitajte i ovo Milorad Dodik suđenje prekinuto Dodikov cirkus na sudu, sipao uvrede: "Sklonite Schmidta, Murphyja i ta sranja"

Prilikom zapaljenja smjese, došlo je do nagorijevanja plastike kod stražnjeg lijevog pneumatika vozila, što je 50-godišnji vlasnik ugasio vatrogasnim aparatom. Kod zapaljenja smjese, ozlijede u vidu opeklina zadobio je 46-godišnji djelatnik i 15-godišnji učenik na praksi, koji su se u tom trenutku nalazili u radionici. Obojici je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove će se ozljede okvalificirati naknadno.
Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja", navodi se u priopćenju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene