Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Pixsell

Ispred vukovarskog trgovačkog centra Golubica Mall u subotu navečer došlo je do fizičkog sukoba dvije osobe, a potom, prema tvrdnjama građana i do pucnjave iz vatrenog oružja, no u policiji kažu kako ne mogu potvrditi da je bilo pucnjave.


 

Vezani članci Ilustracija Pucnjava u Americi: Napadač ubio petoricu djelatnika pivovare, policija pronašla i njegovo tijelo Hrvoje Zekanović Zekanović: "Ovaj zakon je samo jedan veliki igrokaz! Njime se neće riješiti problem ćiriličnih ploča u Vukovaru"

 

Iz vukovarsko-srijemske policije navode kako mogu potvrditi da je došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe, najprije unutar, a kasnije i ispred trgovačkog centra, ali ne i do pucnjave iz vatrenog oružja.

"Možemo za sada potvrditi kako je došlo do sukoba prvo unutar samoga tržnoga centra, a onda i ispred. Kada je riječ o pucnjavi, ne možemo potvrditi da je bilo pucnjave. Za sada imamo jednu osobu koja je bila uključena u sukob koja ne pozna osobu s kojom se sukobila. Pregledavamo kamere i vršimo istragu kako bi doznali što se dogodilo. Pregledat ćemo i nadzorne kamere", kazao je glasnogovnik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.. (Hina)