Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga u tijeku

Pucnjava u Vukovaru? Nakon sukoba navodno ispaljeno više hitaca, policija traga za muškarcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred vukovarskog trgovačkog centra Golubica Mall u subotu navečer došlo je do fizičkog sukoba dvije osobe, a potom, prema tvrdnjama građana i do pucnjave iz vatrenog oružja, no u policiji kažu kako ne mogu potvrditi da je bilo pucnjave.

 

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

 

Iz vukovarsko-srijemske policije navode kako mogu potvrditi da je došlo do fizičkog sukoba između dvije osobe, najprije unutar, a kasnije i ispred trgovačkog centra, ali ne i do pucnjave iz vatrenog oružja.

"Možemo za sada potvrditi kako je došlo do sukoba prvo unutar samoga tržnoga centra, a onda i ispred. Kada je riječ o pucnjavi, ne možemo potvrditi da je bilo pucnjave. Za sada imamo jednu osobu koja je bila uključena u sukob koja ne pozna osobu s kojom se sukobila. Pregledavamo kamere i vršimo istragu kako bi doznali što se dogodilo. Pregledat ćemo i nadzorne kamere", kazao je glasnogovnik PU vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.. (Hina)

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene