Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj gužvama?

Policija objavila važnu obavijest za dio Zagrepčana: Sada će po dokumente morati na novu lokaciju

Putovnica (Foto: Dnevnik.hr)
Putovnica (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Policijska uprava zagrebačka izdala je važnu obavijest za sve stanovnike južnog dijela Zagreba. Lokacija za izdavanje osobnih ispava više nije u Remetincu u VI. policijskoj postaji.

Stanovnicima južnog dijela Zagreba promijenila se lokacija na kojoj mogu izraditi i podići osobne isprave. Policijska postaja u Remetincu koja se nalazi na Trgu Narodne zaštite prestaje s radom.

Zagrepčani će sada svoje isprave moći izraditi na lokaciji Avenija Dubrovnik 15/5 na Velesajmu u dvorani Mljet svakim radnim danom od 7 do 19 sati.

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Dobar provod u Strasbourgu VIDEO Luda zabava HDZ-ova europarlamentarca: Rasplesao se na šanku u noćnom klubu

“Od petka, 15. prosinca 2023. godine svakim radnim danom od 7 do 19 sati građani mogu iskoristiti mogućnost podnošenja zahtjeva za određeni dio osobnih isprava na lokaciji Avenija Dubrovnik 15/5 u dvorani Mljet na Zagrebačkom velesajmu čime s radom prestaju upravni poslovi na lokaciji u VI. policijskoj postaji Zagreb (Novi Zagreb).

Na novoj lokaciji građanima je pružena mogućnost podnošenja zahtjeva za osobne isprave odnosno poslove prijavništva (prebivalište i boravište), osobnih iskaznica i putovnica u redovnom postupku“, stoji u objavi PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni za vrijeme suđenja zbog ekstremizma Gdje je Putinov kritičar? Zatvorska uprava potvrdila nagađanja o Navaljnom, oglasio se njegov odvjetnik

Oni koji su već predali zahtjeve za osobne iskaznice i putovnice zaključno s 14. prosincom ove godine u VI. policijskoj postaji svoje će isprave moći podići na Velesajmu.

Osim novootvorene lokacije na Velesajmu Zagrepčani svoje isprave mogu podići i na lokacijama Heinzelova 98, Ulica grada Vukovara 70, II. policijska postaja Zagreb (Črnomerec, Ilica 245).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene