Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Psiho, trostruki ubojica iz Rijeke, u lepoglavskoj je kaznionici predmete kao žlica ili noga stolice pretvarao u ubojito oružje, a prijetio je i svima koji su se našli u njegovoj blizini. Sve s jednim razlogom: 'Bar će se pričati o meni.'


24-godišnji Ivan Dvorski osuđen zbog trostrukog ubojstva, počinjenog 2007. godine na 40 godina iza rešetaka, prijetio je stražarima, medicinskim sestrama, suoptuženicima i novinarima.

Vezani članci Mario Banožić gleda na sat VIDEO Kakav manevar ministra! Nakon pitanja novinarke Nove TV Banožić se odjednom sjetio zašto hitno mora otići Latifa bint Muhamed Al Maktum (Foto: Screenshot) Je li oteta princeza konačno snimljena u javnosti? Objavljena slika na kojoj pozira ispred trgovačkog centra

Isplanirao je spektakularan bijeg i to tako da je namjeravao ubiti stražara, uzeti medicinsku sestru za taoca, a onda zatražiti novac i helikopter za bijeg. Žlicu je preradio u bodež, britvicu u sječivo,a metalnom nogom stolice namjeravao je ubiti stražara.

>> Psihu 40 godina za trostruko ubojstvo

Ali njegov okrutni scenarij je na vrijeme otkriven dan prije dana za koji je planirao bijeg, saznaje Jutarnji list. Na V. odjelu kaznionice udružio se sa svojim cimerom, koji mu je trebao pomoći u bijegu. Oboje su spriječeni, a Psiho se trenutno nalazi u samici.