Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Scenarij za spektakularan bijeg

Psiho: Žlicom ću ubiti zaštitara i medicinsku sestru uzeti za taoca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psiho, trostruki ubojica iz Rijeke, u lepoglavskoj je kaznionici predmete kao žlica ili noga stolice pretvarao u ubojito oružje, a prijetio je i svima koji su se našli u njegovoj blizini. Sve s jednim razlogom: 'Bar će se pričati o meni.'

24-godišnji Ivan Dvorski osuđen zbog trostrukog ubojstva, počinjenog 2007. godine na 40 godina iza rešetaka, prijetio je stražarima, medicinskim sestrama, suoptuženicima i novinarima.

Pročitajte i ovo Tomislav Horvatinčić stigao u jednu od poznatijih pulskih konoba - 2 služi kaznu u Valturi FOTO Kamere snimile Horvatinčića na slobodi, bio je u društvu ženske osobe Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je

Isplanirao je spektakularan bijeg i to tako da je namjeravao ubiti stražara, uzeti medicinsku sestru za taoca, a onda zatražiti novac i helikopter za bijeg. Žlicu je preradio u bodež, britvicu u sječivo,a metalnom nogom stolice namjeravao je ubiti stražara.

>> Psihu 40 godina za trostruko ubojstvo

Ali njegov okrutni scenarij je na vrijeme otkriven dan prije dana za koji je planirao bijeg, saznaje Jutarnji list. Na V. odjelu kaznionice udružio se sa svojim cimerom, koji mu je trebao pomoći u bijegu. Oboje su spriječeni, a Psiho se trenutno nalazi u samici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene