Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Branit će se sa slobode

Psihijatricu s Brača optužili da je vrijeđala policajce: "Samo sam poljubila ustrijeljenog psa"

Napad psa
Napad psa Foto: Getty Images
Supruga vlasnika ustrijeljenog psa tvrdi da nije vrijeđala policajce koji su priveli njezina partnera nakon što im je prijetio.

Policajac je u nedjelju na Božić u Milni na Braču iz službenog pištolja usmrtio psa koji je napao drugog psa i dvije žene koje su lakše ozlijeđene.

Vlasnik psa (43) kazneno je prijavljen zbog napada psa i prijetnje policijskim službenicima, kao i njegova 59-godišnja supruga koja je vrijeđala policijske službenike prilikom postupanja prema 43-godišnjaku. Vlasnik je predan pritvorskom nadzorniku i bit će ispitan u Državnom odvjetništvu, dok je 59-godišnjakinja prijavljena za remećenje javnog reda i mira te je privedena na Općinski prekršajni sud u Splitu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima

Policija je zatražila da se 59-godišnja psihijatrica kazni po zakonu i zadrži u zatvoru na 15 dana, no sutkinja to nije prihvatila, već ju je nakon ispitivanja pustila da se brani sa slobode, piše Dalmatinski portal. Po evidenciji, žena je neosuđivana.

Psihijatricu terete da je policajcima svašta izgovorila:

"Tko je vama dao vlast? Nećete više raditi taj posao. Ubojice. Pogledajte na što ličite. Neprofesionalni ste".

Pročitajte i ovo Teslin robot - 1 Očevici ostali u šoku Strava u Teslinoj tvornici, robot napao inženjera: "Zario mu je metalne kandže u leđa i ruku, krvi je bilo posvuda"

Ona, pak, negira da je vrijeđala, tvrdi da je samo poljubila ustrijeljenog psa.

Suđenje se nastavlja za dva tjedna kada će sutkinja saslušati policajce koji su intervenirali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene