Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava u klubu

Izbodeno više osoba, među njima i 37-godišnjakinja: "Dva mulca su se sukobila, kažu mi da je bilo drogiranih''

U ugostiteljskom objektu u centru Splita izbila je u utorak rano ujutro tučnjava u kojoj je sudjelovalo više ljudi. Ima ozlijeđenih.

Malo prije šest sati zaprimljena je dojava o fizičkom sukobu više osoba u ugostiteljskom objektu u Zrinjsko-Frankopanskoj ulici u Splitu, potvrdila je splitska policija.

Na pružanje liječničke pomoći prevezene su dvije osobe s ozljedama nanesenim oštrim predmetom, a riječ je o ženi i muškarcu.

Ozlijeđeni 29-godišnjak izvan je životne opasnosti, no zadržan je na daljnjem liječenju na Klinici za kirurgiju splitskog KBC-a, a 37- godišnja žena ima lakše ozljede i puštena je kući, doznaje se u utorak u KBC-u Split.

​Žena ima lakše tjelesne ozljede, reznu ranu u predjelu šake i prstiju ruke te je nakon kirurškog zbrinjavanja ozljede otpuštena na kućnu njegu.​ Muškarac ​koji je uboden u donje prsište​ je izvan životne opasnosti​. Nakon medicinske obrade ​je smješten na Kliniku za kirurgiju​, kazao je za Hinu pročelnik OHBP- a dr. Josip Krnić.

Dva muškarca su dovedena u službene prostorije policije.

U tijeku je očevid te se utvrđuju sve okolnosti događaja, poručili su iz policije. Još se uvijek ne zna je li pronađen oštri predmet kojim su ozlijeđeni žena i muškarac, kao ni o kojem je točno predmetu riječ.

Pročitajte i ovo Ilustracija Recept za uništenje Lukašenko potvrdio informaciju od koje strahuju Europa i svijet: Dođe li do radikalizacije, ništa više neće biti isto

Pročitajte i ovo Eksplozija na Krimu Rat u Ukrajini VIDEO Silovita eksplozija na Krimu: Ukrajina bombardirala luku i uništila važan ruski brod, pokrenula i vrlo osjetljivo pitanje

Oni koji su vidjeli sukob u kojem su sudjelovale osobe u dobi od 30-ak godina kažu da je do njega došlo bez veze, ali policija istražuje moguće motive, a Slobodna Dalmacija razgovarala je s vlasnikom kluba Marinom Kelezom.

"Meni su sinovi na vratima i u mom objektu 20 godina nije bilo nikakvih nereda, a sada u mjesec dana dva. Znate, nitko nema pravo pregledavati goste pa tako ni oni, a zbog dva incidenta sada ovo postaje problematično mjesto, a nije. U Kuke dolaze normalni ljudi, atmosfera je odlična, ja puštam glazbu pa je tako bilo i sada prije ovog sukoba. Ne možemo utjecati je li netko lud, pijan, drogiran i što će napraviti... Ova dva mulca su se sukobila ispred vrata i to taman kada se glazba gasila, a ljudi odlazili u pet minuta do šest jutros. Kažu mi da su obojica bila drogirana, a nitko ne zna motive. Stvarno, kažem vam, ne sudite o objektu po tome što neki neodgovorni gosti naprave u trenucima svojih raznih stanja'', kazao je Kelez.

Naime, početkom prosinca ove godine u klubu su napadnuta dva studenta iz BiH i njihov prijatelj iz Splita koji su plesali na podiju, a on je u tučnjavi zaradio porezotinu na čelu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene