Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U finalu za prestižnu nagradu

Ekipa Provjerenog otkrila koje su priče na njima ostavile poseban trag: ''To je jedna od onih koje ti obilježe karijeru''

Ekipa emisije Provjereno
Ekipa emisije Provjereno Foto: DNEVNIK.hr
Emisija Provjereno u finalu za prestižnu medijsku nagradu Zlatni studio 2020. Provjereno ima čak dvije nominacije – jednu u kategoriji TV emisije, a drugu u kategoriji TV voditelj/voditeljica. Za DNEVNIK.hr ekipa Provjerenog otkrila je koje su im priče obilježile prošlu sezonu.

U finalu natjecanja za nagradu Zlatni studio 2020. svoje mjesto zauzela je i emisija Provjereno, koja je nominirana u kategoriji TV emisija. Ekipa Provjerenog za DNEVNIK.hr otkrila je koje su im priče obilježile prošlu sezonu i po čemu će pamtiti neke od svojih sugovornika.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno"

Pogledajte na što je Ana Malbaša posebno ponosna, koju je životnu lekciju 10-godišnja djevojčica naučila Maju Medaković i što Ivan Čorkalo kaže na nadimak koji je zaradio zbog posebnog povjerenja koje dobije od svojih sugovornica, pogledajte u videu.

''Priča o Josi je jedna od onih koje ti obilježe karijeru'', kaže Mato Barišić za priču o bolesnom mladiću Josi Grdoviću za kojeg se, zajedno s Josinim ocem, borio da dobije adekvatnu skrb.

''To je bio trenutak u kojem sam se ja totalno emocionalno raspao. Ne pred njima, nego nasamo. To mi je bio jedan od najemotivnijih trenutaka možda u karijeri'', kaže Mato, koji se i dandanas naježi kada razmišlja o priči Jose Grdovića.

Ema Branica javnost je šokirala pričom o samoprozvanom kiropraktičaru Anti Pavloviću, koji se pred njom i skinuo, a zatočio je i mučio čovjeka. Ispričala nam je kako se pripremala za to snimanje te kako se osjećala u toj situaciji.

Za finaliste se može glasati preko interneta do 17. veljače, a svoj glas za Provjereno možete ostaviti ovdje. Ivani Paradžiković svoj glas možete dati ovdje.

Nagrada Zlatni Studio dodijelit će se 6. ožujka na gala večeri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene