Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večeras u Provjerenom

Priča koja vraća nadu u bolje sutra: Nakon dirljivog priloga o Ljubici gledatelji Provjerenog ponovno pokazali veliko srce

Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 4
Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 4 Provjereno
Aktualno Galerija Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 11 Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 11 Foto: Provjereno Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 10 Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 10 Foto: Provjereno Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 9 Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 9 Foto: Provjereno Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 8 Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 8 Foto: Provjereno +6 Provjereno: Ljubica Lazić iz ličkog Vodoteča - 7 Galerija 1/11 >>
Gledatelji Provjerenog još su jednom vratili nadu u bolje sutra!

Nakon prošlotjedne emisije i priče o Ljubici koju život nije mazio i umjesto na željeni medicinski fakultet odveo je natrag u surovu svakodnevnicu rodnog ličkog Vodoteča, javili su se ljudi spremni pomoći i Ljubici barem malo olakšati zimu koja stiže.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dubravka Tomašković - 4 nalazi otkrili zloćudnu bolest Tjednima je ležala oduzeta od struka naniže, hitna je nije željela odvesti u bolnicu: Nakon dolaska ekipe Provjerenog sve se riješilo Provjereno: neisplaćene alimentacije - 5 DONOSI PROVJERENO Uskraćuju novac svojoj djeci i nije ih briga: "Ne platite račun, dobijete ovrhu, a kada otac ne plati alimentaciju, prepušteni ste sami sebi"

Naime, Ljubica je ostala bez posla i jedini izvor prihoda su joj mlijeko i sir koji proizvodi, dok jaja koja njezine koke snesu mijenja za kruh. No kao ni koke koje nesu upola manje jaja, ni njezine krave ne daju mlijeka koliko bi mogle jer im Ljubica ne može priuštiti hranu koju bi trebale jesti. Da će se stvari ipak promijeniti nabolje, Ljubica nije ni sanjala, pa su je svi koji su se javili i tražili način da pomognu ostavili ganutu, u šoku.

Bilo ih je mnogo, a među njima je i Miroslav Herjavec. Iako je među njima više od sto kilometara i 20 godina života, veže ih ista ljubav – prema životinjama. Njezina priča i činjenica da joj nema tko pomoći rastužila ga je, kaže, i zato je krenuo u akciju.

Cijeli je vikend proveo po okolnim selima skupljajući donacije za Ljubicu i s gotovo tonu i pol sijena za stoku u prtljažniku posuđenog automobila krenuo prema Vodoteču.

Kamera Provjerenog zabilježila je trenutak najljepšeg iznenađenja koje je Ljubica mogla zamisliti, a cijelu priču zbog koje srce naraste za dva broja pogledajte večeras u Provjerenom na Novoj TV.

Emisiju gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene