Gledatelji Provjerenog još su jednom vratili nadu u bolje sutra!

Galerija


Nakon prošlotjedne emisije i priče o Ljubici koju život nije mazio i umjesto na željeni medicinski fakultet odveo je natrag u surovu svakodnevnicu rodnog ličkog Vodoteča, javili su se ljudi spremni pomoći i Ljubici barem malo olakšati zimu koja stiže.

Vezani članci Provjereno: Ljubica Lazić sama sa svojim životinjama - 3 Nakon fakulteta i rata završila u derutnoj štali: "Ovo je nepojmljivo, za nekoga da bude sam i radi ovo što ja radim u vremenu u kojem živimo…" Sena Krupić o životu bez Ace Bogdanovića - 2 Trenutak u kojem je stalo sve: "Čuo se užasan udarac... Vidjela sam kako leži ostavljen na cesti"

Naime, Ljubica je ostala bez posla i jedini izvor prihoda su joj mlijeko i sir koji proizvodi, dok jaja koja njezine koke snesu mijenja za kruh. No kao ni koke koje nesu upola manje jaja, ni njezine krave ne daju mlijeka koliko bi mogle jer im Ljubica ne može priuštiti hranu koju bi trebale jesti. Da će se stvari ipak promijeniti nabolje, Ljubica nije ni sanjala, pa su je svi koji su se javili i tražili način da pomognu ostavili ganutu, u šoku.

Bilo ih je mnogo, a među njima je i Miroslav Herjavec. Iako je među njima više od sto kilometara i 20 godina života, veže ih ista ljubav – prema životinjama. Njezina priča i činjenica da joj nema tko pomoći rastužila ga je, kaže, i zato je krenuo u akciju.

Cijeli je vikend proveo po okolnim selima skupljajući donacije za Ljubicu i s gotovo tonu i pol sijena za stoku u prtljažniku posuđenog automobila krenuo prema Vodoteču.

Kamera Provjerenog zabilježila je trenutak najljepšeg iznenađenja koje je Ljubica mogla zamisliti, a cijelu priču zbog koje srce naraste za dva broja pogledajte večeras u Provjerenom na Novoj TV.

Emisiju gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr