Obavijesti Video Pretražite Navigacija
napada susjede, uništava imovinu...

Drama stanara jedne zgrade i žena kojoj očito treba pomoć: "To je ruski rulet, netko će prije ili kasnije dobiti bocu u glavu"

Provjereno o užasu stanara jedne zgrade - 3
Provjereno o užasu stanara jedne zgrade - 3 DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija Provjereno o užasu stanara jedne zgrade - 3 Provjereno o užasu stanara jedne zgrade - 3 Foto: DNEVNIK.HR Provjereno o užasu stanara jedne zgrade - 2 Provjereno o užasu stanara jedne zgrade - 2 Foto: DNEVNIK.HR +0 Provjereno o užasu stanara jedne zgrade - 1 Galerija 1/3 >>
Zbog jedne osobe kojoj je, kako kažu stanari, očito potrebna pomoć, a koju ne dobiva, stanari proživljavaju pakao. Priču donose Ema Branica i ekipa emisije Provjereno.

Baca mokraću po liftu, izmetom maže automobile, reže optičke kablove, uništava sandučiće, a počela je, govore susjedi, bacati i staklene boce kroz prozor svojeg stana. Zbog jedne osobe kojoj je, kako kažu stanari, očito potrebna pomoć, a koju ne dobiva, susjedstvo proživljava pravu agoniju.

"To je ruski rulet. Znači, netko će prije ili kasnije dobiti bocu u glavu i onda ćemo se svi čuditi. Mi ne, mi se više tome ne čudimo. Ali onda će sigurno biti pisanja o tome kako je to moguće, što su radili ovi što s uradili oni'', rekao je za Provjereno predstavnik stanara.

Ema Branica i ekipa Provjerenog došli su na mjesto događaja, gdje su i sami vidjeli poruke koje žena ispisuje na vratima svojih susjeda. Oni su, tvrde, sve prijavljivali i Centru za socijalnu skrb, policiji i DORH-u – no sve bez konkretnih rezultata, a problemu se ne nazire kraj.

Cijelu priču pogledajte u Provjerenom večeras u 23:00 sata na Novoj TV.

Provjereno gledajte četvrtkom navečer na Novoj TV, a propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene