Obavijesti Video Pretražite Navigacija
travnjak, ali ne bilo kakav

Oni su pronašli oazu u kojoj su svoji, prihvaćeni i slobodni: "Osjećaš da si tu, da nisi sa strane, da nije tvoje dijete samo neki problem koji traži neka prava"

Aktualno Galerija Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 1 Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 1 Foto: Provjereno Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 2 Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 2 Foto: Provjereno Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 3 Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 3 Foto: Provjereno Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 4 Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 4 Foto: Provjereno +12 Uključivi teniski kamp koji ruši sve granice - 5 Galerija 1/17 >>
Maja nije od velikih riječi. Ima svoj svijet, svoje rituale. Navike. Dijete je koje mnogi nažalost ne shvaćaju. Ona je u spektru autizma. Dok su njezini roditelji silom prilika morali učiti, jedan je bračni par o tome učio jer je to želio. I pritom su stvorili priču u kojoj su djeca poput Maje pronašla novi, alternativni dom. Oazu u kojoj su svoji, prihvaćeni i slobodni. Vodimo vas u Travnjak i to ne bilo kakav. Teniski je to klub u kojem nema predrasuda, prijekih pogleda, čuđenja. Već je mjesto na kojem ćete spoznati koliko ljepote leži u različitosti, samo kada istoj toj različitosti date šansu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene