Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijest najmodavke

Podstanarka iz pakla: Novi stan pretvorila je u leglo fekalija i prljavštine, a za sobom ostavila neplaćene račune

Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno)
Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Provjereno
Aktualno Galerija Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno +0 Novi stan pretvorila u leglo fekalija i prljavštine (Foto: Provjereno) Galerija 1/5 >>
Emisija ''Provjereno'' ovoga četvrtka donosi ispovijest najmodavke Nevenke Bos, koju je dočekalo šokantno iznenađenje kada je jednoga dana otvorila vrata svog stana.

Novouređeni stan koji je iznajmila naizgled uljudnoj ženi pretvorio se u leglo fekalija, prljavštine i nereda. Da s njezinom podstanarkom nešto nije u redu, shvatila je prekasno, a ono što je zatekla bilo je stravično: ''Meni je sve u magli. Ja sam takav šok doživjela. Tako nešto vidjeti, to je stvarno šok. U svom stanu, koji je uvijek bio sređen, nije bilo mjesta gdje ste vi mogli stati. Užas! Od smrada pa nadalje!''

Fekalije u svakoj prostoriji, smrad od kojeg se okreće želudac i ostaci hrane samo su neki od prizora koje je podstanarka ostavila za sobom. Neugodan miris uznemiravao je čak i susjede koji su svakodnevno osjećali posljedice nemarnog života podstanarke. No kad se Nevenka pribrala od šoka, shvatila je da hrpa smeća i uništen stan nisu jedini problem. Vidjevši da su police u stanu poluprazne, Nevenka je shvatila da podstanarka nije otišla praznih ruku: ''Ona je ukrala televizor, ukrala... neka joj bude. Uzela je liniju, sad vidim da nema vage, miksera te nekih sitnijih stvari koje je mogla nositi. I uzela je ključeve, njih nije vratila.'' Osim pokradenih stvari, podstanarka je za sobom ostavila i neplaćene režije.

Pročitajte i ovo Iva Radić Kostić i Jovan Radan (Foto: Insajder/Male velike priče) Nakon 28 godina tuge "Bili ste mu prijatelj i onda ste ga odveli!": Provjereno donosi priču o Vukovarki koja se suočila s čovjekom koji joj je '91. oteo oca

Pročitajte i ovo Marjan (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pljušte kaznene prijave Priča o zapuštanju splitskog blaga uznemiruje stanovnike: Što se događa na Marjanu - sanacija ili pustošenje?

Nakon što je stravično iskustvo podijelila na društvenoj mreži, Nevenka je shvatila da u ovoj situaciji nije sama jer su se ubrzo počeli javljati i drugi najmodavci u čijim je stanovima ova podstanarka ostavila traga. Prizor je uvijek isti – hrpa smeća, izmeta, nered i šteta. Iz razgovora s bivšim najmodavcima jasno je da se radi o istoj osobi koja istu štetu nekažnjeno ponavlja već godinama, a sve počinje s navodno izgubljenom osobnom iskaznicom. Prolazili su tjedni dok su najmodavci u dobroj vjeri čekali podatke stanodavke, no sve što su dobili bila su opravdanja, laži i izlike.

U šoku i nevjerici Nevenka, nažalost, shvaća da osim temeljitog ribanja ne može ništa napraviti. Imovina je nepovratno uništena, a iz policije javljaju kako ne postoje elementi kaznenog djela koje se progoni po službenoj dužnosti, već se eventualno radi o kršenju ugovora. Dok podstanarka iz pakla uništava stan po stan, reporter Kristian Došen i ekipa emisije ''Provjereno'' istražuju kako je zaustaviti.

Cijelu priču o podstanarki iz pakla pogledajte u četvrtak u 22:15 na Novoj TV.
 

Emisiju gledajte četvrtkom od 22:15 na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene