Obavijesti Video Pretražite Navigacija
potvrda rada

Priznanje pravobraniteljice za osobe s invaliditetom istraživačkoj emisiji Provjereno

Emisija Provjereno dobila nagradu zbog promicanja pozitivne percepcije osoba s invaliditetom (Foto: Dnevnik.hr)
Emisija Provjereno dobila nagradu zbog promicanja pozitivne percepcije osoba s invaliditetom (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Emisija Provjereno dobila nagradu zbog promicanja pozitivne percepcije osoba s invaliditetom (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak dodijelila je priznanja novinarima i medijima koji su se istaknuli u promicanju pozitivne percepcije osoba s invaliditetom.

Institucija pravobranitelja za osobe s invaliditetom obilježila je deset godina svog rada. Kako bi naglasila važnost medija u unaprjeđivanju njihovog položaja, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak dodijelila je priznanja novinarima i medijima koji su se istaknuli u promicanju pozitivne percepcije osoba s invaliditetom. Priznanje je dobila i istraživačka emisija Nove TV Provjereno.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila"

"Izuzetno mi je drago da je na ovaj način priznat naš rad, naša nastojanja i naš trud da senzibiliziramo javnost za potrebe i prava osoba s invaliditetom, njihovu destigmatizaciju i općenito promicanje tolerancije u društvu, te promicanje potreba i prava drugačijih od nas", rekla je prilikom dodjele priznanja urednica Provjerenog Ivana Paradžiković.

Provjereno je u rujnu 2017. godine u svoju 11. sezonu ušlo obilježivši 10 godina postojanja. Svojim pričama od prvog dana ukazuje na probleme i nepravilnosti u društvu, ali i mijenja živote nabolje zbog čega je postalo sinonim borbe za pravdu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene