Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podrška kolegi

Vozači hitne idu pred Remetinec. Kolegama koji ne mogu s njima poručili: "Upalite sirene na 30 sekundi za 30 dana zatvora"

Djelatnici Hitne pomoći prosvjedovat će ispred Remetinca, a kolege koji ne mogu biti s njima pozvali su da točno u podne upale sirene na svojim vozilima

Iz Hitne uživo 194 u četvrtak su putem Facebooka pozvali svoje članove na prosvjed ispred Remetinca u znak podrške kolegi koji je na Bunedeku tijekom intervencije pregazio troje maloljetnika.

Pročitajte i ovo Hitna ide u prosvjed - 2 Zbog uhićenog kolege Vozači hitne idu u novi prosvjed: "Dogodila mu se jedna nesreća i sad se prema njemu postupa kao prema kriminalcu"

"Kolege hitnjaci, znamo da bi svi bili s nama danas u 12 sati ispred Remetinca i dali podršku Mariju, ali netko mora i raditi. Pozivamo sve vas koji radite da podržite prosvjed tako da u 12 sati upalite sirene na 30 sekundi za 30 dana zatvora. Danas Mario, sutra MI!", poručili su na svojoj društvenoj mreži iz Hitna uživo 194.

Vozaču hitne (62), podsjetimo, sudac je nakon uhićenja odredio istražni zatvor do 30 dana. Zbog uhićenja i privođenja vozača s lisicama na rukama djelatnici hitne već su prosvjedovali u subotu paljenjem sirena na svojim vozilima, a danas će pokazati nezadovoljstvo istražnim zatvorom za kolegu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene