Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Epidemija učinila svoje

Bilo je nekoliko tisuća ljudi, ali razlika u odnosu na prošle godine je ogromna: Ovo su snimke iz zraka Kolone sjećanja iz 2019. i 2020.

Koliko je ovogodišnji Dan sjećanja drugačiji u odnosu na prošle godine, zabilježile su i snimke drona koje su pratile kolonu sjećanja.

U snimci koja je u priogu s lijeve strane nalazi se kolona sjećanja snimljena prošle godine kada je ulicama grada Vukovara od bolnice do groblja koračalo 65 tisuća ljudi. S desne strane možemo vidjeti kako je kolona sjećanja izgledala danas kada je vukovarskim ulicama ipak koračao manji broj ljudi nego prijašnjih godina.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu Vesna Bosanac u Dnevniku Nove TV - 3 Drugačija obljetnica Vesna Bosanac o Koloni sjećanja u vrijeme korone: "Ne strahujem od velikih brojki idućih tjedana. Naši sugrađani ponašat će se odgovorno"

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene