Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novac za liječenje u sberbanci

Prošla drama roditelja malene Kiare: "Zahvaljujem novoj upravi banke koja me je osobno kontaktirala donoseći sretne vijesti"

Kiara Goršić s obitelji
Kiara Goršić s obitelji Foto: DNEVNIK.hr
Roditelji malene Kiare Goršić za čije se liječenje skupljao novac koji je bio u Sberbanku ovih je dana bila zabrinuta kao i mnogi klijenti ove banke, no u srijedu su poručili da je "još jedna oluja prošla".

"Dragi svi prošli smo još jednu oluju koja je bila žestoka, hvala vam svima što ste ponovno stali na stranu Kiare, ohrabrivali ste nas i bili pozitivni govoreći da će mo ponovno skupiti potrebne novce!! Nasreću sve je dobro završilo, zahvaljujem novoj upravi banke koja me je osobno kontaktirala donoseći sretne vijesti", objavili su roditelji malene Kiare na Facebooku nakon što je Sberbank preuzela Hrvatska poštanska banka.

Poslovnice u srijedu od podne nastavljaju normalno s radom i sav novac klijenata bit će im dostupan. Hrvatska poštanska banka (HPB) preuzela je Sberbank Hrvatska i više za štediše ne postoje rizici za njihov novac, poručili su premijer Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić te guverner Hrvatske narodne banke (HNB) Boris Vujčić s konferencije za medije u Banskim dvorima.,

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene