Policija je cijelo poslijepodne obavljala očevid nakon što je pronađeno tijelo nestalog zagrebačkog studenta Karla Kurtanjeka. Uživo u Dnevnik Nove TV javio se novinar Ivan Forjan, koji je rekao da policija još uvijek pokušava rasvijetliti taj tragični slučaj.

Galerija


Nakon osmodnevne potrage policija je pronašla tijelo 23-godišnjeg Karla Kurtanjeka. Uživo u Dnevnik Nove TV javio se novinar Ivan Forjan, koji je rekao da nema naznaka da je Kurtanjek umro nasilnom smrću.

Vezani članci Karlo Kurtanjek (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Karlova sestra: "Pronašli smo oporuku, a na dan nestanka podignut je novac s bankomata" Karlo Kurtanjek (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Još uvijek nema traga nestalom studentu. Karlova sestra: "Zovu nas nepoznati ljudi i govore da je živ i otet, a drugi da je mrtav''

"Prema onome što je objavila policija, na tijelu nisu uočeni tragovi koji bi upućivali na kazneno djelo, a kako doznajemo, nije riječ o nasilnoj smrti. Karlovo tijelo, kako se neslužbeno doznaje, pronađeno je kod mosta na Jankomiru, no policija ne otkriva koji ih je trag doveo do tamo", rekao je Forjan.

Podsjetimo, Kurtanjek je posljednji put viđen u zagrebačkom naselju Vrbani. Njegova je obitelj u ponedjeljak pronašla oporuku kojom je svu svoju imovinu ostavio roditeljima.

"Policija je tijekom intenzivne potrage pročešljala snimke s nadzornih kamera. Razgovarali su s njegovom obitelji, ali i prijateljima, no do danas nijedan trag nije ih doveo do rasvjetljavanja njegova nestanka", rekao je Forjan te dodao da "policija nastavlja s istragom ovog tragičnog slučaja". 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr