Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavljen očevid

FOTO Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali, policija traži svjedoke

Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali
Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Ivana Ivanovic/Pixsell
Aktualno Galerija Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell +0 Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Galerija 1/4 >>
Danas oko 8:30 dogodila se prometna nesreća na Jadranskoj magistrali.

Danas u jutarnjim satima, oko 8:30, dogodio se sudar osobnog i teretnog automobila na Jadranskoj magistrali kod Kaštel Štafilića.

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su nam kako je jedna osoba zadobila ozlijede te je prevezena u bolnicu. Na mjestu nesreće obavljen je očevid.

Pročitajte i ovo Vlasta Pavić i Milan Bandić šteta 100.000 eura Bivša gradonačelnica Zagreba optužena da je izvukla novac iz tvrtke Putinova masera

Pročitajte i ovo Mladi i inovacije Digitalni Inovacijski Inkubator Odvažite se i promijenite svijet: Kako postati najbolji mladi inovator Hrvatske?

Netom nakon prometne nesreće na dijelu ceste D8 stvarala se gužva, ali sada je promet normaliziran i teče uobičajenom brzinom.

"U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti koje su prethodile navedenom događaju, pozivamo svjedoke prometne nesreće, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju, da se jave osobno u Postaju prometne policije Split, ili na broj telefona: 021/ 504-010, 021/ 504-036", stoji u priopćenju Splitsko-dalmatinske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene