Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici između čvora Jankomir i Lučko u smjeru Lipovca vozi se otežano po dvije prometne trake uz ograničenje brzine, a kolona je duga oko dva kilometra, upozoravaju u ponedjeljak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Galerija


Mokri su i skliski kolnici mjestimice na sjevernom Jadranu. Pojačan je promet na autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče između čvorova Lučko i Otočac u smjeru mora, a trenutačno se vozi bez poteškoća i zastoja.

Vezani članci Očevid, ilustracija Teška prometna nesreća u Tisnu: Četiri osobe ozlijeđene u sudaru tri vozila Rekonstrukcija tramvajske pruge / Ilustracija "Jesam prošao, instruktore?" Vozilom autoškole upao u tramvajske tračnice

Tijekom dana zbog pojačanog prometa povremeno su mogući zastoji i vožnja u koloni na riječkoj i zagrebačkoj obilaznici, pojedinim dionicama autocesta u blizini odmorišta te na ulazima i izlazima s autocesta, Istarskom ipsilonu, Krčkom mostu, prilazima trajektnih luka, na Jadranskoj magistrali, pojedinim graničnim prijelazima te na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Zbog snimanja filma od 26. do 29. srpnja povremeno će se zaustavljati promet na DC106 Novalja - luka Žigljen, DC27 u zoni tunela Prezid i ŽC5203 Srb - Otrić.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.