Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško razdoblje

Hrvatske obitelji nakon povratka iz Zambije: "Čak i u našim najmračnijim danima nismo gubili nadu da će pravda pobijediti"

Hrvati se vratili iz Zambije, ilustracija - 2
Hrvati se vratili iz Zambije, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Oglasile se obitelji nakon povratka iz Zambije.

Hrvatski državljani koji su šest mjeseci proveli u Zambiji, nakon povratka obratili su se javnosti. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Bilo je to iznimno teško razdoblje u proteklih šest mjeseci i osjećamo veliko olakšanje što se vraćamo kući sa svojom djecom. Čak i u našim najmračnijim danima, nikada nismo gubili nadu da će pravda pobijediti.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin Ukazao na problem rasizma Grbin o slučaju Zambija: "Mržnja živi među dijelom hrvatskih građana, ali i u dijelu saborskih zastupnika"

Željeli bismo izraziti našu srdačnu zahvalnost hrvatskoj Vladi, EU-u, našem zambijskom odvjetničkom timu, kao i dobrim ljudima u Zambiji i Hrvatskoj na njihovoj ljubaznosti i kontinuiranoj podršci tijekom najizazovnijih okolnosti s kojima smo se ikada suočili.

Pročitajte i ovo Hrvati sletjeli u Ljubljanu Nakon polugodišnje agonije Konačno je gotovo, Hrvati se s posvojenom djecom vratili iz Zambije. Noah Kraljević: "Jako smo sretni, još uvijek smo u šoku"

Cijenimo što su mediji nastavili biti osjetljivi na našu situaciju u svojim izvještavanjima i molimo vas da poštujete naše pravo na privatnost u nadolazećim danima i tjednima dok želimo ostaviti ovo grozno iskustvo iza nas i započeti svoje živote kao novi roditelji.Hvala vam na razumijevanju i podršci", poručili su.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene