Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatopljenje na vidiku

Hrvatska u ledenom stisku: "Zvijer s istoka" popušta, ali prije nego što ode, priuštit će nam još nekoliko dana debelih minusa

Vrijeme će biti sunčanije, ali i dalje hladno i vjetrovito. Ponajprije na moru. U novom tjednu hladnoća će nas polako napuštati, no prije tog će jutrima biti debelih minusa.

U središnjoj Hrvatskoj vrijeme pretežno sunčano, toplije, u plusu, no još uvijek vjetrovito i hladno. Temperatura će biti oko tri stupnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija pravo proljetno Kakav nas vikend očekuje? Doznajte u prognozi meteorologa Ivana Čačića Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje na prvi dan proljeća? Detalje ima meteorolog Dnevnika Nove TV Darijo Brzoja

I u Slavoniji će se mjeriti između jednog i tri stupnja. Puhat će većinom umjeren vjetar sa sjevera i uglavnom će biti više sunca nego oblaka.

U gorju barem djelomice sunčano, a na sjevernom Jadranu pretežno sunčano. Puhat će umjerena i jaka bura s olujnim i orkanskim udarima. Temperatura će biti od četiri do šest stupnjeva, dok će se u gorskoj Hrvatskoj najvjerojatnije zadržati ispod nule.

I u Dalmaciji većinom sunčano. Povremeno tek umjerena naoblaka. Bura jaka, podno Biokova i na dubrovačkom području s olujnim i orkanskim udarima. Temperatura između dva i pet stupnjeva.

Novi tjedan na kopnu počinjemo sa suncem. No ujutro će još uvijek biti dosta hladno. Prema sredini tjedna više oblaka, a u srijedu mjestimice i kiša. Ali toplije.

Na Jadranu također u ponedjeljak vedro, u utorak djelomice sunčano, a u srijedu oblačnije, ponegdje uz malo kiše. Bura će oslabjeti i u utorak okrenuti na sjeverozapadnjak. U srijedu na sjevernom dijelu jugozapadnjak. I na moru prema sredini tjedna ipak toplije.

Detaljniju prognozu vremena pogledajte u videu priloženom u našoj galeriji.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene