Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velik interes

GOTOVO 300 VOZILA NA JAVNOJ DRAŽBI Pronašli smo i auto koji po dobrom ne pamti Ivo Sanader

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za gotovo 300 vozIla kojima su upravljali djelatnici Sabora, Vlade i ministarstava licitirat će se na javnoj dražbi.

Nema sukoba, ali itekako ima interesa za vozila kojima su upravljali djelatnici Sabora, Vlade i ministarstava. Za njih gotovo 300 licitirat će se na javnoj dražbi! Već prvog dana razgledavanja u Donjoj Zelini otišli smo provjeriti - što se nudi građanima. I pritom pronašli automobil koji po dobrom ne pamti bivši premijer Ivo Sanader.

Pročitajte i ovo Javna dražba automobila ovog vikenda (Foto: Trcz.hr) Auti već od tisuću kuna Navali, narode! Država ovog vikenda rasprodaje automobile, pogledajte što se sve nudi Ponuda Ministarstva državne imovine (Foto: Ministarstvo državne imovine) Samo izaberi Navali, narode! Država jeftino prodaje automobile i nekretnine: Od zgrade u Varaždinu do Golfa za 1000 kuna!

Motocikli, automobili, kombiji - sve ono što su vozili državni službenici ovog vikenda može biti vaše. 276 takvih vozila u subotu ide na javnu dražbu."

''Tu su u većini vozila od policije i hrvatske pošte, plus još neka ministarstva i ostale državne institucije", objašnjava Mario Perić, voditelj licitacijske prodaje.

Najveću pažnju na dražbi privlači plava limuzina koju su koristili djelatnici MUP-a. Upravo je ovaj automobil bio dio policijske pratnje koja je Ivu Sanadera nakon uhićenja iz Austrije vraćala u Hrvatsku. Ako želite biti njegov novi vlasnik, početna cijena je 3300 kuna.

Najskuplji eksponat na dražbi je automobil iz 2005. godine. Koliku će cijenu postići - ne znamo, no nećete ga dobiti ispod 29.800 kuna.

No nisu svi ponuđeni automobili MIG-ovi od vozila. Ima ih razbijenih, neispravnih, čak i onih koji nisu u voznom stanju. Njihove početne cijene iznose tek nekoliko stotina kuna.

Prodaja se obavlja po načelu viđeno - kupljeno. To znači da potencijalni kupci nemaju pravo upaliti vozilo ili uopće podignuti haubu. Kupujete li mačka u vreći ili ćete financijski profitirati stvar je vaše procjene. No budite oprezni jer prava na žalbu i povrat novca - nema.

Za sva ova vozila građani će se boriti u subotu ujutro na zagrebačkoj Pešćenici. Minimalno podizanje cijene na licitaciji iznosi 200 kuna, a osim toga postoji još samo jedno pravilo - onaj tko ponudi najviše vozi kući svog novog limenog ljubimca.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene