450660
450660
450660
450660
450660

Želite se voziti u automobilu u kojem i ministar? Evo prilike

  • , 19.09.2016., 12:07
  • Autor:
  • komentara

Država prodaje 276 vozila koja su se koristila u državnim tijelima i javnim tvrtkama.

 
 
 
 
Automobili koje prodaje država (Foto: TRCZ)
Automobili koje prodaje država (Foto: TRCZ)

Tvrtka TRCZ automobili u subotu, 24. rujna, organizira javnu dražbu 276 vozila koje su koristili djelatnici hrvatskog Sabora i Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija, javnih tvrtki te državnih agencija.

Kupci će u prostoru kazališta KNAP na Peščenici moći licitirati za vozila koja su se upotrebljavala u Ministarstvu zdravlja, Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu, Uredu za opće poslove Sabora i Vlade, MUP-u, HAC-ONC-u, Hrvatskoj pošti, Državnom zavodu za mjeriteljstvo...

Najskuplji automobil koji se prodaje s početnom cijenom od 80.000 kuna jest VW TOUAREG 3,0 V6 TDI. 

Vozila će se moći pregledati 22. i 23. rujna od 10 do 14 sati u Donjoj Zelini, Donjozelinska 207 na skladištu TRCZ automobila.

Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi oglašen je na web stranici www.trcz.hr.

Prije licitacije, zainteresirani kupci trebaju uplatiti 10 posto vrijednosti početne cijene vozila za koje se natječu.

Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima, dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se