Šibenska policija provodi kriminalističku istragu nad dvojicom napadača zbog sumnje da su na otoku Tijatu napali novinarku Maju Sever, priopćeno je iz PU šibensko-kninske u utorak.

Galerija Maja Sever Restoran na otoku Tijatu - 1 Restoran na otoku Tijatu - 2 +3 Restoran na otoku Tijatu - 3

"Dvije osobe dovedene su u policiju zbog utvrđivanja svih okolnosti događaja na otoku Tijatu", priopćeno je u utorak iz šibenske policije.

Čitava priča počela je kada je Dnevnik Nove TV ekskluzivno objavio priču o uzurpaciji obale i bespravnoj gradnji na Tijatu.

Maja Sever u društvu sutkinje Sandre Artuković htjela je snimiti kako restoran kojem je Državni inspektorat zabranio rad svejedno radi, ali su ih napala dvojica muškaraca.

Maja Sever Maja Sever slikala uzurpaciju obale na otočiću Tijatu, napala je dvojica muškaraca: "Počeli su vikati s kopna, sjeli u gumenjak i došli do nas"

Ivana Ivić Grbelja Krše zakon na otoku, suvlasnici bijesni: "Oni su na našoj djedovini i sada nam ju još žele i oteti"

"Došla sam s prijateljicom koja je rekla da ide sa mnom. Vidjele smo da je tamo policija i vjerojatno netko iz inspektorata. Sa sredine uvale sam okinula fotografiju.

Na to su meni nepoznati muškarci počeli vikati s kopna, sjeli u gumenjak i došli do nas, vikali 'briši slike', ušli u barku i uzeli mobitel. Ja sam rekla da brišu slike, samo da mi vrate mobitel.

Onda su oni otišli do policije, ali sam i ja otišla do policije, koja je rekla da smijem fotografirati jer je javna površina. Ja sam dala sve podatke i samo rekla 'dajte mi mobitel i pustite da odem doma' jer je ovo sve zajedno stvarno neugodno", ispričala je Maja Sever za Dnevnik Nove TV.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju