Dubrovačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad skupinom mladića koji su u srijedu u Srebrnom ukrala autobus, izazvala nekoliko prometnih nesreća i pobjegla.

Galerija


Grupa mladića u srijedu tijekom noći je ukrala autobus javnog prijevoznika Libertasa u Srebrenom, pokraj Dubrovnika. Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića i izvijestila da se 18-godišnjaka sumnjiči za kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Vezani članci Rekordna zapljena ilegalnog duhana na području PU varaždinske - 1 Rekordna zapljena duhana varaždinske policije: Prekršio samoizolaciju pa pokušao prošvercati 6 tona duhana Josip Biljan Iznenada preminuo Josip Biljan, načelnik Policijske uprave ličko-senjske

Osumnjičen je da je oko 2 sata u noći otvorio autobus prigradskog javnog prijevoza, nakon čega je originalnim ključem upalio autobus i vozio se kroz mjesta Srebreno i Kupari. U vožnji je oštetio stup semafora, betonske graničnike i osobno vozilo te udario u zid parkirališta i srušio dva stabla. S njim su bila i još dvojica mladića u dobi od 17 i 19 godina, a njihova kaznena odgovornost u ovom događaju nije utvrđena.

Osumnjičeni 18-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, kasno sinoć doveden pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske. U tijeku je utvrđivanje visine materijalne štete pričinjene tim kaznenim djelom, priopćila je policija.