Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija objavila detalje

Priveden jedan od mladića koji su kod Dubrovnika ukrala i demolirala autobus, izazvali nekoliko prometnih nesreća

Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 1
Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 1 Dubrovniknet.hr
Aktualno Galerija Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 4 Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 4 Foto: Dubrovniknet.hr Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 3 Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 3 Foto: Dubrovniknet.hr Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 2 Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 2 Foto: Dubrovniknet.hr +0 Autobus je razbijen (Foto: Dubrovniknet.hr) - 1 Galerija 1/4 >>
Dubrovačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad skupinom mladića koji su u srijedu u Srebrnom ukrala autobus, izazvala nekoliko prometnih nesreća i pobjegla.

Grupa mladića u srijedu tijekom noći je ukrala autobus javnog prijevoznika Libertasa u Srebrenom, pokraj Dubrovnika. Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića i izvijestila da se 18-godišnjaka sumnjiči za kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

Osumnjičen je da je oko 2 sata u noći otvorio autobus prigradskog javnog prijevoza, nakon čega je originalnim ključem upalio autobus i vozio se kroz mjesta Srebreno i Kupari. U vožnji je oštetio stup semafora, betonske graničnike i osobno vozilo te udario u zid parkirališta i srušio dva stabla. S njim su bila i još dvojica mladića u dobi od 17 i 19 godina, a njihova kaznena odgovornost u ovom događaju nije utvrđena.

Osumnjičeni 18-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, kasno sinoć doveden pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske. U tijeku je utvrđivanje visine materijalne štete pričinjene tim kaznenim djelom, priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene