Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tvrdi da je sve po zakonu

Žinić poslao priopćenje: "Ovaj medijski linč je grub nasrtaj na mene kao osobu i moju obitelj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić izdao je priopćenje u kojem se brani usred nekretninske afere u kojoj se posljednjih dana otkriva sve više zapanjujućih detalja.

Osim što se obitelj besplatno koristi državnom kućom, otkrilo se da Žinić koristi i državni stan u Zagrebu, a obitelj ima kuće i u svom vlasništvu.

Izdao je priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

"Kao dragovoljac i časnik Hrvatske vojske sudjelovao sam u obrani i oslobađanju Gline i Banovine, a kasnije i obnovi ratom porušenog kraja.

Niti u kuću, a niti u stan nisam ušao nelegalno, nego sam ih dobio na korištenje sukladno svim propisima i zakonima.

Pročitajte i ovo Ivo Žinić nekretninska afera Župan Žinić: ''Sve su neistine, spreman sam odstupiti i više se ne kandidirati ako...'', potpredsjednik Vlade priznao da situacija izgleda loše

Niti jednu nekretninu nisam koristio paralelno, niti besplatno. Uredno sam plaćao sve što je bilo propisano, od najma do plaćanja svih režija, o čemu posjedujem svu potrebnu dokumentaciju.

Ovaj medijski linč koji se provodi iznošenjem čitavim nizom neistina, krivih interpretacija i komentara, kao i u slučaju obnove u ratu porušenih obiteljskih kuća, za mene predstavlja grub nasrtaj na mene kao osobu i moju obitelj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne želi izaći Sad se, kao, ne zna: Žinić je svoje prezime na stanu u Zagrebu - sakrio papirićem

Ti napadi i konstrukcije odvraćaju pažnju od najvažnijeg pitanja u našoj županiji, a to je sanacija posljedica potresa i zbrinjavanje ljudi koji su ostali bez svojih domova. Svoje sugrađane i svoju obitelj želim poštedjeti ove hajke i zato ću dobro razmisliti hoću li se kandidirati za župana. Sve one koji me optužuju pozivam da dokažu protuzakonite radnje, kojih, ponovit ću to jasno i glasno, nije bilo!

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene