Obavijesti Video Pretražite Navigacija
plakati i grafiti

Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo: ''Velikosrpski luđak terorizira Hrvatsku''

Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS)
Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Facebook/SDSS
Aktualno Galerija Prijetnje na ulazu u rodno selo Milorada Pupovca (Foto: Facebook/SDSS) Prijetnje na ulazu u rodno selo Milorada Pupovca (Foto: Facebook/SDSS) Foto: Facebook/SDSS Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Foto: Facebook/SDSS Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Foto: Facebook/SDSS +0 Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Galerija 1/4 >>
Nove prijetnje čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu osvanule su na ulazu u njegovo rodno selo - Donje Ceranje.

Na ulazu u rodno selo predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca pojavile su se nove prijetnje. Preko ploče s imenom sela ispisan je grafit ''Ubi Srbina'', a u blizini je zaljepljen plakat na kojm je Pupovčeva fotografija.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Milorad Pupovac i Boris Milošević Očekuju reakciju policije SDSS: "U Vukovaru nije bio sukob navijača, nego brutalni napad na djecu"

Naziva ga se velikosrpskim luđakom i proziva da terorizira cijelu Hrvatsku.

''Posljedica je bolesne Plenkovićeve politike istjerivanja ekstremizma, klerofašizma i nacionalizma iz HDZ-a i Hrvatske'', piše na plakatu.

Novi je to incident prema građanima srpske nacionalnosti. Najveći se dogodio u kafiću u Uzdolju pokraj Knina kad su huligani pretukli Srbe koji su gledali utakmicu Crvene zvezde.

Zbog napada na Srbe Pupovac je usporedio Hrvatsku s NDH i naglasio da Hrvatska postaje faktor nestabilnosti u regiji. Izazvao je time brojne reakcije, a ima i zahtjeva za raskidanjem koalicije. Od Milorada Pupovca zatraženo je da se ogradi od te izjave. On se zasad ne oglašava, a SDSS još nije donio konačnu odluku o tome ostaje li u koaliciji. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene