Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u kumrovcu

FOTO I VIDEO Uoči obljetnice smrti stigla prijetnja: "Kuća Josipa Broza Tita bit će srušena"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dan uoči obljetnice smrti Josipa Broza Tita netko je zaprijetio da će srušiti njegovu rodnu kuću u Kumrovcu.

Prijetnja da će kuća biti srušena policiji je stigla u utorak 3. svibnja malo prije 10 sati, potvrdio je glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar za DNEVNIK.hr.

Kuća se nalazi u sklopu muzeja Muzeja na otvorenom Staro selo Kumrovec, a sve osobe koje su se tada tamo nalazile su udaljene tijekom provjere. Policija je pregledala kuću i okolne objekte i nije pronašla nikakvu eksplozivnu napravu niti išta slično.

Pročitajte i ovo Severina ''ma Seve legenda'' Severina novom fotkom izazvala pomutnju na društvenim mrežama, svi su primijetili detalj u pozadini!

Pročitajte i ovo Dominik Sedlar, redatelj filma Razgovor U kinima od 28. travnja! Dominik Sedlar o filmu ''Razgovor'' za koji su mu inspiracija bili Josip Broz Tito i Alojzije Stepinac: ''Radio sam da ljudima bude zanimljivo''

U srijedu popodne, u 15:05 - u vrijeme kada je objavljena vijest o Titovoj smrti, kod njegovog spomenika polagat će se vijenci i zapaliti svijeće, a očekuje da će doći župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar, delegacija Općine Kumrovec i Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske, piše portal Ni Zagorje malo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene