Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tehnička Vlada sastaje se u petak prvi put nakon godišnjih odmora.


Ministri su na užem kabinetu danas dogovarali točke dnevnog reda. Među njih 13 naći će se tako i prijevoz srednjoškolaca u novoj školskoj godini, financiranje rada državnih službenika za vrijeme izvanrednih izbora, ali ne i prijedlog Plana gospodarenja otpadom. Iako najavljena, ta je točka skinuta s dnevnog reda jer se HDZ-ovi i Mostovi ministri oko nje ne mogu usuglasiti.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković Plenković: "Situacija je relativno dobra, imamo žarišta u nekim županijama." Beroš otkrio gdje je u Hrvatskoj britanski soj najrašireniji Sjednica Vlade RH - 3 Plenković najavio moguće novo popuštanje mjera od 1. ožujka. Tijekom Banožićeva izlaganja osjetili podrhtavanje

'Pa to treba pitati našega dosadašnjeg partnera. Dakle neslaganje HDZ-a. Radi se o čisto političkoj odluci, dakle mislim na štetu Hrvatske. Bila bi šteta da uđemo u situaciju izbora bez donošenja ovog Plana jer sve stoji. Dakle, mi nemamo praktički novaca za financiranje programa u gospodarenju otpadom', kazao je tehnički ministar zaštite okoliša i prirode Slaven Dobrović.