Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zameteni na autocesti

FOTO Zabrinuta lica i zamišljeni pogledi: Putnici zapeli na prometnicima, noć proveli u vrtiću

Aktualno Galerija Prihvatni centar u Obrovcu - 4 Prihvatni centar u Obrovcu - 4 Foto: Luka Gerlanc/Cropix Prihvatni centar u Obrovcu - 24 Prihvatni centar u Obrovcu - 24 Foto: Luka Gerlanc/Cropix Prihvatni centar u Obrovcu - 23 Prihvatni centar u Obrovcu - 23 Foto: Luka Gerlanc/Cropix Prihvatni centar u Obrovcu - 22 Prihvatni centar u Obrovcu - 22 Foto: Luka Gerlanc/Cropix +20 Prihvatni centar u Obrovcu - 21 Galerija 1/25 >>
Ravnateljstvo civilne zaštite otvorilo je nekoliko prihvatnih centara u kojima su putnici koji su zapeli na autocesti proveli noć.

Ravnateljstvo civilne zaštite zbog nevremena koje je odsjeklo Dalmaciju od ostatka zemlje otvorilo je jučer prihvatne centre u kojima su mnogi proveli noć. 

U Obrovcu je prihvatni smještaj organiziran u vrtiću. Više desetaka ljudi koji su zapeli u kolonama na prometnicama u vrtiću je provelo noć.

Na fotografijama koje su stigle vide se zabrinuta lica. Putnici su dobili tople napitke, sokove i voće, ali i dalje su pogledavali prema prozorima kako bi se uvjerili da se vrijeme smiruje. 

Pročitajte i ovo Pijavica kod Visa Vremenske neprilike VIDEO Pogledajte pijavicu kod Visa: ''Ne idite ni u šetnju bez prijeke potrebe'', upozoravaju u Istri

Pročitajte i ovo Ilustracija Spavalo se na podu, u kafićima... Noć na zametenim odmorištima: "Ne možemo iz ove kože. Ali barem se družimo i stvaramo divna prijateljstva"

Inače, na prometnicama je i dalje problematično. Malo prije 11 sati krenuo je konvoj osobnih vozila od autoceste A1 čvor Sveti Rok - DC50 prema Gračacu - DC27 prema Zatonu Obrovačkom. No zbog pogoršanja vremenskih uvjeta brzo je obustavljen.

Više čitajte OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene