Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Betoniziranje obale ispred kuće

Vidjelicu Mirjanu nismo vidjeli! Kaže da svake godine dobiva poruke od Gospe, ali na našu nije odgovorila

Betonizirana obala na Hvaru (Foto: Dnevnik.hr)
Betonizirana obala na Hvaru (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Betonizirana obala na Hvaru (Foto: Dnevnik.hr) Betonizirana obala na Hvaru (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Betonizirana obala (Foto: Dnevnik.hr) Betonizirana obala (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Sućuraj (Foto: Dnevnik.hr) Sućuraj (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ivan Slavić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Slavić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Villa Veronika (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/5 >>
U Sućurju na Hvaru je ispred jedne vile za najam izbetonirana plaža. A beton obložen kamenim pločicama. Investitorica je, požalili su nam se mještani, međugorska vidjelica Mirjana Soldo.

Ispred kuće u vlasništvu Mirjane Soldo, vidjelice iz Međugorja i njezinog supruga, zabetonirano je pomorsko dobro ispred kuće.

Vidjelicu iz Međugorja češće je viđala susjeda Mira Condić. Objašnjava nam kada je sve zabetonirano.

''Znam da su počeli graditi kuću prije više godina, da su napravili malo bolju plažu od nekog kamenja. Stavili su neki šljunak koje je more raznijelo, a onda su stavili tu jednu ploču davno, sigurno prije 15-ak godina, onda je more opet uradilo što je uradilo. Sada su samo malo popravili'', kaže Mira.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna slijedi joj prijava Međugorska vidjelica bespravno betonirala plažu ispred vile na Hvaru: "Kakva kuća? Prvi put čujem, nije to istina"

Općinski načelnik Ivan Slavić nam kaže da nisu prije primijetili ništa, i da je ovo prvi put u njegovu mandatu da je prijavljena devastacija pomorskog dobra. ''Nas je obavijestila županija temeljem novinarskog upita'', rekao je načelnik.

Očitovali su se nakon toga građevinskoj inspekciji. ''Postoji zabetoniran dio i zatekli smo jednu ležaljku...'', rekao je načelnik. A mi nijednu.

Na izbetoniranom dijelu sada nema ni ležaljki ni kupača. Nikoga na terenu nije zatekla ni građevinska inspekcija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Papa se pita 'Kakvi to vidioci mogu reći da će Majka Božja u 16 sati poslati poruku?'

Ona će na temelju utvrđenih nepravilnosti, rekli su nam, odrediti visinu kazne i propisane sankcije.

Tražili smo reakciju vidjelice Mirjane.

Ona tvrdi da svake godine dobiva poruke Djevice Marije koje uglavnom promoviraju ljubav i molitvu. Na našu poruku koju smo poslali kako bi saznali cijelu istinu, nije odgovorila. Ipak, netko će morati odgovarati građevinskoj inspekciji.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Aktualno Slovenski svećenik na meti udane 60-godišnjakinje: ''Šalje mi ljubavna pisma i prijeti ženama koje sa mnom razgovaraju" Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr) Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr) +0 Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr) Svijet Slovenski svećenik na meti udane 60-godišnjakinje: ''Šalje mi ljubavna pisma i prijeti ženama koje sa mnom razgovaraju" 1/2 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene