Obavijesti Video Pretražite Navigacija
slijedi joj prijava

Međugorska vidjelica bespravno betonirala plažu ispred vile na Hvaru: "Kakva kuća? Prvi put čujem, nije to istina"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirjana Dragičević Soldo, poznatija kao jedna od međugorskih vidjelica, tvrdi da nije ništa betonirala na plaži u uvali Blace na Hvaru. U Odjelu za pomorstvo i turizam Splitsko-dalmatinske županije, međutim, kažu da za to nema koncesijsko odobrenje.

Mirjana Dragičević Soldo ispred svoje luksuzne vile u uvali Blace u hvarskoj općini Sućuraj betonirala je plažu bez ikakve dozvole, piše Slobodna Dalmacija

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio iza rešetaka Pijan divljao na trajektu: Vikao i galamio, vrijeđao putnike i osoblje pa napao kapetana Frane Barbarić, predsjednik Uprave HEP-a Šef HEP-a Barbariću odbijena žalba, vila na Hvaru mora se rušiti, a priprema se i optužnica

Potvrdili su im to i u Odjelu za pomorstvo i turizam Splitsko-dalmatinske županije, koji je osudio devastaciju prirode. "Možemo potvrditi da nije riječ o koncesijskom odobrenju", rekli su za Slobodnu u tom odjelu te su dodali da do danas nisu zaprimili nijednu prijavu. 

Dragičević Soldo, poznatija kao jedna od međugorskih vidjelica kojoj se Gospa navodno ukazuje svakog 18. ožujka, tvrdi da ne zna o čemu je riječ. "Kakva kuća? Koja plaža? Kakvo betoniranje? Prvi put čujem za sve to, nije to istina i ne mislim se sada spuštati na tu razinu i to komentirati", rekla je kratko za 24sata te je odbila govoriti o detaljima.

Županijski Odjel za pomorstvo i turizam protiv nje će proslijediti prijavu Lučkoj kapetaniji, Građevinskoj inspekciji, Inspekciji zaštite okoliša i Komunalnom redarstvu Općine Sućuraj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene