Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najnovije vijesti i zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta možete, osim na redizajniranom portalu DNEVNIK.hr, pratiti i putem naše mobilne aplikacije koja je do sada preuzeta preko 450.000 puta.


Preglednija, brža i bolja mobilna aplikacija omogućuje vam jednostavnu uporabu i još bolje korisničko iskustvo. Osim toga, u aplikaciji je dostupna opcija Moj report putem kojeg nam možete poslati svoju priču, fotografiju ili video sadržaj.

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Trump prozvao Europsku komisiju nakon što je kaznila Google: "Zaista su iskoristili SAD. Ali ne zadugo" Stvari koje zaboravljamo i onda nas proganjaju cijeli dan (Foto: Thinkstock) 4 stvari koje 'zaboravljamo' i onda nas proganjaju cijeli dan

DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju besplatno možete preuzeti za svoj iPhone ili iPad na linku, a za Android ovdje.

Osim na samom portalu, novosti s DNEVNIK.hr-a čitatelji mogu pratiti i putem 5 društvenih mreža: Facebook, Twitter, Instagram, Viber i Snapchat te mobilne aplikacije koja je dosad preuzeta preko 450.000 puta.

Osim novim dizajnom, DNEVNIK.hr može se pohvaliti i činjenicom da je kao prvi i najveći verificirani medijski Twitter profil uveo jedine live vijesti na Twitteru putem hashtaga #dnevniknovetv.

Ususret nedavnom redizajnu, provedeno je i istraživanje o imidžu i snazi DNEVNIK.hr-a kojeg čitatelji ocjenjuju kao pouzdanog, odgovornog i moćnog. Rezultati istraživanja pokazali su njihovo nadprosječno zadovoljstvo portalom koji, prema njihovom mišljenju, na profesionalan način donosi aktualan sadržaj, sa širokim rasponom zanimljivih tema.