Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najnovije vijesti i zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta možete, osim na redizajniranom portalu DNEVNIK.hr, pratiti i putem naše mobilne aplikacije koja je do sada preuzeta preko 450.000 puta.


Preglednija, brža i bolja mobilna aplikacija omogućuje vam jednostavnu uporabu i još bolje korisničko iskustvo. Osim toga, u aplikaciji je dostupna opcija Moj report putem kojeg nam možete poslati svoju priču, fotografiju ili video sadržaj.

Vezani članci Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Domagoj Vida supruzi poklonio masku za mobitel s emotivnom posvetom: Za nju dao 20 tisuća kuna? PR Pametniji način plaćanja

DNEVNIK.hr mobilnu aplikaciju besplatno možete preuzeti za svoj iPhone ili iPad na linku, a za Android ovdje.

Osim na samom portalu, novosti s DNEVNIK.hr-a čitatelji mogu pratiti i putem 5 društvenih mreža: Facebook, Twitter, Instagram, Viber i Snapchat te mobilne aplikacije koja je dosad preuzeta preko 450.000 puta.

Osim novim dizajnom, DNEVNIK.hr može se pohvaliti i činjenicom da je kao prvi i najveći verificirani medijski Twitter profil uveo jedine live vijesti na Twitteru putem hashtaga #dnevniknovetv.

Ususret nedavnom redizajnu, provedeno je i istraživanje o imidžu i snazi DNEVNIK.hr-a kojeg čitatelji ocjenjuju kao pouzdanog, odgovornog i moćnog. Rezultati istraživanja pokazali su njihovo nadprosječno zadovoljstvo portalom koji, prema njihovom mišljenju, na profesionalan način donosi aktualan sadržaj, sa širokim rasponom zanimljivih tema.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju