Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Burno u Saboru

Niski udarci u visokom domu: Tko je zvekan, tko je imao četiri promila u krvi i koliko košta demokracija...

Aktualno Galerija Niski udarci u Saboru - 1 Niski udarci u Saboru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Damir Habijan, HDZ Damir Habijan, HDZ Foto: DNEVNIK.hr Nikola Grmoja, saborski zastupnik (MOST) Nikola Grmoja, saborski zastupnik (MOST) Foto: DNEVNIK.hr Barbara Antolić Vupora Barbara Antolić Vupora Foto: DNEVNIK.hr +2 Niski udarci u Saboru - 4 Galerija 1/7 >>
Burno je bilo tijekom trodnevnog izvanrednog zasjedanja Sabora, a detalje donosi reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović.

"Slali ste Zvekane i Zvekanoviće na nas da od ovoga prave farsu", riječi su saborskog zastupnika Domagoja Hajdukovića u Saboru.

"I onda mene vrijeđa čovjek koji je prije dva dana s četiri promila alkohola u krvi ovdje raspravlja u Saboru i tukao šakom po stolu", nastavlja Hrvoje Zekanović.

"Nisam znao da je kolega Zekanović nosio dreger pa je mjerio.
Ja sam nekad strastven, to nije prvi put", odgovara Hajduković.

A strastveno je po Saboru trčao i saborski zastupnik Nikola Grmoja kad je shvatio da će izgubit pravo na raspravu. "Sad smo vidjeli strah i tko ste i što ste", kazao je. Zastupnik Zekanović vidio je nešto drugo.

"Kažu kineziolozi: 'zvali me da savjetujem Nikolu Grmoju
da više radi cardio, a manje masu jer jučer kad je uletio
to je izgledalo dosta dramatično", rekao je Zekanović.

Gubila se i koncentracija. "Misli da je predsjednik mislio za nas kako nismo dovoljno važni da dođe ovdje. Ili što je već mislio da je predsjednik mislio", izgovorila je Barbara Antolić Vupora.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Doznaje Dnevnik Nove TV Mnoge je zanimalo gdje je predsjednik Republike: Milanović sletio na jedan od omiljenih otoka

Sabor je gotov, ali za vladajuće nema odmora. Kako za koga - odgovara oporba. "Odmarao sam sa svojima tri, četiri dana i mislim da je to dovoljno. Ostatak radno", kaže Grmoja.

Pročitajte i ovo Nesreće na moru Ima i jedna dobra vijest FOTO Gotovo nevjerojatan niz nesreća na moru: Sudarile se brodice, jedna pobjegla, još je traže. Potonuo jedan katamaran, a ni to nije sve

Katarina Peović je rekla da ide vratiti dijete na more, ali da će svakako biti u kontaktu s radnicima. "Ako HDZ ne zaustavi ovaj problem bit će možda nužna još jedna sjednica", smatra Dalija Orešković.

A demokracija košta. Ova tri dana zasjedanja morat će se ekstra platiti, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Sabina Tandara Knezović. "Dio tehničke službe i oni koji su ovdje zaposleni koji moraju biti prisutni.

Sigurno će ovo koštati, ali oporba je htjela oporba je dobila", kazao je saborski zastupnik Damir Habijan.

Rad nedjeljom zastupnicima se ne plaća, ali dio njih dobit će za putne troškove.

Više o prepucavanju u Saboru pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene