Obavijesti Video Pretražite Navigacija
In memoriam

U 40. godini života napustio nas je voljeni kolega Goran Keškić

Aktualno Galerija Goran Keškić - 1 Goran Keškić - 1 Foto: DNEVNIK.hr Goran Keškić - 2 Goran Keškić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Goran Keškić - 3 Goran Keškić - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Goran Keškić - 4 Galerija 1/4 >>
Nova TV izgubila je voljenog kolegu Gorana Keškića. Ostat će upamćen kao veliki profesionalac i dragi kolega koji nas je prerano napustio.

U 40. godini napustio nas je naš dragi kolega Goran Keškić "Keš". Goran se Novoj TV pridružio 2008., a radio je u produkcijskim servisima kao tehničar satelitskih kola.

Ostat će upamćen kao profesionalac koji je bio predan svom poslu, ali i dragi kolega koji je uvijek bio spreman pomoći.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Walter Zakrajšek - 3 Blizu granice s Hrvatskom Završena akcija spašavanja: Otkriveno stanje speleologa, a spasilačka služba razmišljala je i o miniranju

Pročitajte i ovo Nove plaće; ilustracija - 4 nisu svi zadovoljni Kolike će plaće imati medicinske sestre, učitelji, policajci? "Inflacija pojede povećanje prije nego što sjedne plaća"

Iza njega će ostati velika praznina. Posljednji ispraćaj bit će u ponedjeljak u 13:20, u velikoj dvorani na Zagrebačkom krematoriju.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene