Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatski premijer i predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Zoran Milanović upozorio je kako se borba za čelno mjesto u zagrebačkoj organizaciji njegove stranke ne bi smjela voditi kritiziranjem Vlade.


U izjavi novinarima danoj u Gornjem Vakufu/Uskoplju u središnjoj Bosni gdje je boravio u radnom posjetu, Milanović je rekao kako je SDP demokratska stranka te da jedina ima izravne izbore za čelnike stranačkih ogranaka.

"To nema niti jedna druga stranka i to samo govori da ni ja niti moji suradnici ne možemo birati pobjednike", kazao je Milanović dodajući kako je takav pristup promovirao još na početku predsjedničkog mandata u SDP-u 2007.

Vezani članci Mirela Ahmetović Ahmetović: ''Procese u HDZ-u vuče čovjek iz sjene koji je za ručicu doveo sadašnjeg, a dovest će i budućeg predsjednika'' Crobarometar - ožujak, drugi dio - 01 Koji su političari najpopularniji? Doznajemo i koji problemi građane najviše tište te koliko njih se brine oko korone

>> Bernardić odgovorio Račanu: Nemam call-centar, službeni auto ni vozača

"Kada u tu utakmicu uđu i protukandidati katkada se i pretjera. Ja samo molim i apeliram da se to ne radi na način da se kampanja vodi na način da se vodi protiv vlade jer SDP je stranka vlade. Tko god pokušava dobiti simpatije stranačkih birača tako da u ovoj teškoj situaciji podmeće hrvatskoj vladi koja radi daleko najteži posao u Hrvatskoj nije korektan, ne razumije SDP i radi protiv interesa SDP-a", kazao je Milanović ne imenujući izravno one koje je kritizirao. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook