Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u posjetu Hvaru

Premijer za Novu TV otkrio gdje će provesti godišnji odmor: "Niz kolega i europskih lidera reklo mi je da će vrlo vjerojatno doći u Hrvatsku"

Aktualno Galerija Andrej Plenković na Hvaru - 2 Andrej Plenković na Hvaru - 2 Foto: DNEVNIK.hr Andrej Plenković na Hvaru - 1 Andrej Plenković na Hvaru - 1 Foto: DNEVNIK.hr Andrej Plenković na Hvaru - 3 Andrej Plenković na Hvaru - 3 Foto: DNEVNIK.hr Andrej Plenković na Hvaru - 4 Andrej Plenković na Hvaru - 4 Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrej Plenković na Hvaru - 5 Galerija 1/5 >>
Predsjednik Vlade Andrej Plenković započeo je dvodnevni radni posjet otoku Hvaru, u sklopu kojeg se prvo sastao s novim hvarskim biskupom, monsinjorom Rankom Vidovićem.

Uslijedio je susret s gradonačelnikom Hvara Rikardom Novakom s kojim je obišao i izložbu fotografija Jadrana Lazića. Još jednom je izrazio zadovoljstvo turističkim brojkama, a na naš upit, negirao je da je ovo početak godišnjeg odmora i da će ga provesti u kolovozu u državnoj rezidenciji u Rijeci.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku"

"Ja sam tradicionalno u Rijeci tako da ću biti gore, ali mi radimo još normalno. Idući tjedan je tjedan ogromnih građevinskih infrastrukturnih iskoraka. Mnogi žele doći, meni je niz kolega i europskih lidera reklo da će vrlo vjerojatno doći u Hrvatsku privatno. Mi bi htjeli da dođe što veći broj njihovih sunarodnjaka", rekao je premijer Andrej Plenković reporteru Nove TV.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene