Predsjednik Vlade Andrej Plenković započeo je dvodnevni radni posjet otoku Hvaru, u sklopu kojeg se prvo sastao s novim hvarskim biskupom, monsinjorom Rankom Vidovićem.

Galerija


Uslijedio je susret s gradonačelnikom Hvara Rikardom Novakom s kojim je obišao i izložbu fotografija Jadrana Lazića. Još jednom je izrazio zadovoljstvo turističkim brojkama, a na naš upit, negirao je da je ovo početak godišnjeg odmora i da će ga provesti u kolovozu u državnoj rezidenciji u Rijeci.

Vezani članci Doniranje krvi, ilustracija Alarmantno stanje u splitskom KBC-u: Nedostaje zaliha krvi, evo gdje i kako možete donirati Pelješki most A gdje su kacige i distanca? Juričan prijavio Plenkovića državnoj inspekciji: ''Što da je neki element pričepio njegov ego? Tragedija"

"Ja sam tradicionalno u Rijeci tako da ću biti gore, ali mi radimo još normalno. Idući tjedan je tjedan ogromnih građevinskih infrastrukturnih iskoraka. Mnogi žele doći, meni je niz kolega i europskih lidera reklo da će vrlo vjerojatno doći u Hrvatsku privatno. Mi bi htjeli da dođe što veći broj njihovih sunarodnjaka", rekao je premijer Andrej Plenković reporteru Nove TV.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr