Andrej Plenković ističe da potpora HDZ-a predsjednici nije upitna, ali što se tiče tjednika u kojem je najavila kandidaturu za novi mandat, smatra da je to moglo biti i u nekom drugom mediju.

Galerija


Premijer Andrej Plenković bio je u Sinju na procesiji u povodu blagdana Velike Gospe, a za medije je komentirao predsjedničinu najavu kandidature u intervjuu za Hrvatski tjednik.

Vezani članci Prof. dr. sc. Tihomir Cipek (Foto: Dnevnik.hr) Politički analitičar o Grabar-Kitarović: "Nije iznesena niti jedna prava poruka. Hvali se promjenama, a ljudi te promjene ne vide" Predsjednica Grabar-Kitarović objavila kandidaturu za još jedan predsjednički mandat (Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL) Iz rodnog mjesta Predsjednice stižu reakcije: "Za ovo što je danas, trebalo je biti snalažljiv i dobro odgojen"

"Što se tiče odabira tjednika u kojem je to dato, mislim da je moglo biti i negdje drugdje, što se toga tiče, ali ona mora ići naprijed, spremati se za kampanju, voditi računa o programu i tome da dobije povjerenje hrvatskih birača", rekao je Plenković, prenosi N1.

Dodao je da potpora HDZ-a predsjednici nije upitna.

"Želimo da cijela stranka bude snažno angažirana, jer treba nastaviti posao koji radimo", rekao je Plenković.