Obavijesti Video Pretražite Navigacija
šesterostruko ubojstvo

Masakr na Kajzerici: Premijer Plenković izrazio sućut u ime Vlade

Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr)
Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Jutro nakon stravičnog zločina na Kajzerici (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Premijer Andrej Plenković u petak je izrazio sućut u ime Vlade zbog šesterostrukog ubojstva na Kajzerici te istaknuo da je policija poduzela sve da brzo otkrije počinitelja.

"U ime Vlade izražavam duboko žaljenje i sućut zbog strašnog zločina koji se dogodio sinoć u Zagrebu. Policija je poduzela sve da brzo otkrije počinitelja teških ubojstava i nastavlja istraživati okolnosti monstruoznog čina koji je duboko potresao i uznemirio cijelu Hrvatsku", poručio je premijer Andrej Plenković putem svog Twitter profila.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika Andrej Plenković Zadnji dan kampanje Plenković vrlo ležerno komentirao snimke na kojima vrijeđa DP i Most: Na jedno je zamalo umro od smijeha

Podsjetimo, 36-godišnjak je ubio dijete (10), dvojicu muškaraca i tri žene u četvrtak oko 21:30 u Cimermanovoj ulici na zagrebačkoj Kajzerici. Masakr je preživjela samo ubojičina beba koju ima s jednom od žrtava. On je pobjegao i policija ga je pronašla u petak rano ujutro u Brezovici, gdje se ubio kad su ga pozvali da se preda.

 

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene