Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odustao od posjeta termoelektrani

Danima najavljivao odlazak u termoelektranu, a onda odustao na korak do nje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić stigli su u Labin kako bi posjetili termoelektranu Plomin C. No, to se ipak nije dogodilo jer je premijer stigao samo do Labina.

U Labinu su održali radni sastanak s istarskim županim Ivanom Jakovčićem, te gradonačelnikom Labina i lokalnim političarima. Premijer Milanović izjavio je kako termoelektrana Plomin, u usporedbi sa stanjem od prije, izgleda europski.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekonomska odmazda Zbog Milanovićeve izjave o genocidu poduzetnik iz BiH povlači hrvatsku robu s polica Ivana Petrović stanje u Federaciji Ivana Petrović o izmjenama izbornog zakona u BiH: "Visoki predstavnik Schmidt neće učiniti ništa"

Naglasio je kako područje u okolici termoelektrane u budućnosti neće biti čisto, ali će biti čišće nego što je to sada. na radnom sastanku pričalo se i o naknadama koje će dobivati stanovnici koji žive u okolici termoelektrane, no nije se utvrdila njezina visina. Iako su danima najavljivali posjet Plominu, premijer Milanović najavio je svoj dolazak i jučer prije početka dnevnog reda sjednice Vlade, zapravo nikada nije stigao u termoelektranu Plomin.

>> 'Za projekt Plomin javilo se 70 tvrtki, a 10 ih je izuzetno konkurentno'

Na pitanje zbog čega premijer ipak danas, nakon toliko najava, nije posjetio termoelektranu, upitali smo Ured Vlade. Oni su nam rekli da je posjet bio planiran, no zbog premijerovih obaveza morali su se ranije vratiti u Zagreb. Inače, u Plominu cijeli dan puše jaki vjetar, pa se nagađa kako bi on mogao biti jedan od razloga zbog čega su članovi Vlade odustali od penjanja na platformu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene