Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Daj to vamo...

VIDEO Pogledajte kako je Plenković zgrabio mikrofon i premjestio ga: "Nije ovo baš u interesu, nećemo tako!"

Premijer Andrej Plenković dan je proveo u posjetu Zadarskoj županiji. U Novalji je dao kratku izjavu za medije, no prije nje je iznenadio novinare gestom.

Premijer Plenković u Novalji je nakon sastanka s lokalnim dužnosnicima izašao pred novinare kako bi im dao izjavu i odgovarao na pitanja.

Stao je pred stalak mikrofona Nove TV dok su drugi mediji svoje mikrofone držali, pogledao u kamere i rekao: "Uh, kako mi sunce ide, baš ste me stavili ovdje... Nije ovo baš u interesu".

Pročitajte i ovo Andrej Plenković ZVONKO, KVADRATI I OBNOVA Plenković opet u sukobu s novinarima, pogledajte što mu je zasmetalo: "Samo se vi tješite. Ono, prestanite!"

"Nećemo tako, ovako ćemo", rekao je i uzeo mikrofon Nove TV koji je stajao na stalku i premjestio ga na mjesto koje se njemu učinilo bolje za davanje izjave.

Pročitajte i ovo Darko Horvat AFERA U TIJEKU Horvat o obnovi stana Plenkovićeva predstojnika: ''Razočaran sam što je primjer dobre suradnje ispao problematičan''

"U interesu je kako izgledam, ovo što govorim manje-više. Kao puška je namještena bila. Ne mogu gledati u sunce, malo je nezgodno", našalio se premijer s novinarima prije nego je odgovorio na nekoliko aktualnih pitanja te otišao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene