Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezadovoljstvo u Kozarem putu

Prekipjelo stanovnicima Kozari Puta: Dosta nam je lažnih obećanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani Kozari puta organizirali su prosvjed zbog nedovršene ceste i nebrige gradskih vlasti, tvrde.

Nakon što je prije godinu dana napravljena nova infrastruktura za kanalizaciju, cesta je ostavljena neasfaltirana. Stanovnici Kozari puta kažu da se guše u prašini te da ju ne mogu očistiti iz kuća i s automobila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kozari Bok: Električne žice ugrožavaju stanovnike Slika nije dostupna Poslovnog konkurenta upucao s 5 hitaca

Peticiju za što prije asfaltiranje ceste potpisalo je preko tisuću ljudi, no ni to nije požurilo gradske vlasti za završe započeti posao. Danas se okupilo njih stotinjak te poručuju da im je dosta lažnih obećanja te da ukoliko radovi ne počnu narednu srijedu, odlaze pred Gradsku skupštinu.

Stanovnike Kozari puta posjetio je Davor Jelavić, pročelnik Ureda za prostorno uređenje grada Zagreba. Obećao je da će narednu srijedu doći zajedno s gradonačelnikom Milanom Bandićem te da će tada radovi započeti.

Stanovnici Kozari puta dodali su kako su vlastima dobri samo pred izbore. Naglasili su kako sigurno neće glasati za onoga tko im cestu asfaltira dva tjedna prije izbora.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene