Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poslovnog konkurenta upucao s 5 hitaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ilegalnoj gostionici na Kozari putu sinoć prije ponoći 41-godišnjak je s pet hitaca iz pištolja teško ranio 29-godišnjaka koji ga je prije godinu dana pretukao šipkom, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Ranjeni D. P. je još u životnoj opasnosti, a osumnjičeni T. M. se nakon pokušaja ubojstva sam predao policiji.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar

Dvojica muškaraca vlasnici su konkurentskih kafića, zbog čega su već dulje vrijeme u sukobu.

Sinoćnjoj kulminaciji njihovog sukoba prethodio je pokušaj ubojstva u travnju prošle godine, no u tom su slučaju uloge bile izmijenjene. Tada je žrtva bio T. M. kojega je D. P. pretukao šipkom. Zbog toga se na zagrebačkom Županijskom sudu vodi postupak, a zanimljivo je da je optuženi upravo danas trebao doći na ročište, no u tome ga je s pet hitaca spriječio T. M.

On je, kako je izvijestila policija, sinoć pola sata prije ponoći s
pratnji 24-godišnjakinje došao u gostionicu na Kozari putu u kojoj se nalazio D. P. Nakon što je izvrijeđao "suparnika", T. M. je izvadio pištolj za koji nema dozvolu i ispalio šest hitaca od kojih je s čak pet pogodio žrtvu u prsa, trbuh i lijevu šaku.

Napadač je potom izašao iz gostionice, sjeo u svoj automobil i prijavio se policiji kojoj je predao oružje.

Ranjeni D. P. je do tada već prevezen u bolnicu Merkur, a potom u Kliniku za plućne bolesti Jordanovac, gdje je podvrgnut operativnom zahvatu zbog ozljeda opasnih po život.

U rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja trebalo bi pomoći i nekoliko očevidaca koji su se sinoć zatekli u ilegalnoj gostionici. Inače, i žrtva i napadač od ranije su poznati policiji po iznudama, prijetnjama, krađama i nedozvoljenom držanju oružja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene