Na događaje koji su obilježili tjedan podsjeća Ivana Pezo Moskaljov.

Galerija


Kakav stampedo! Milijuni Amerikanaca ranoranilaca kraj su tjedna dočekali na totalnim rasprodajama. Jer tko rano rani, stara je izreka, dvije sreće grabi. Izbezumljeno su grabili sve što su stigli – kao da je kraj svijeta.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Uzbudljiv tjedan iza nas: Raspisani izbori, preslaguju se kandidati i stranke, pršte obećanja Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Politička uzbuđenja u tjednu iza nas: Koronaizbori pred vratima, ali ništa nije streslo Markov trg kao ostavka Damira Krstičevića

Najluđi šoping dan u godini udomaćio se i u hrvatskim trgovinama. Doduše, s mršavim popustima i cijenama koje ne padaju kao u Americi.

Situacija u državi daleko je od blještave. Pita li se poduzetnike, opet smo u banani. Porezi guše, radnici odlaze, administracija "ubija", plaće ne rastu, pravosuđe je sporo, zdravstvo guta novac.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić savjetovao je reporteru Dnevnika Nove TV Mislavu Bagi da ode okulistu.

Poslušali smo savjet ministra. No šansa da pregled obavimo odmah u jednoj od bolnica – ravna nuli.
Čeka se nešto manje od godinu dana. Čekanja je dosta liječnicima, medicinskim sestrama, učiteljima...
Traže veće plaće. Štrajkat će jer Vlada ne popušta. I ne pristaje na povišicu od oko tri posto, što bi bilo između 125 i 150 kuna.

Cijeli pregled tjedna pogledajte u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr