Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Modelirana izjava"

Jandroković: "Postoje neki koji štete stranci, znat ćemo se tome oduprijeti"

Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr)
Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Gordan Jandroković (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Situaciju u HDZ-u nakon izbora komentirao je i predsjednik sabora Gordan Jandroković. Rekao je kako se pogrešno tumače rezultati izbora i da je HDZ izborni pobjednik.

Osvojili su mandata koliko su i imali, a oduzmu li se glasovi Marijane Petir i Ruže Tomašić s prošlih izbora, osvojili su, tvrdi, i više glasova. Istina je, kaže, da su se nadali osvojiti više te da će se idućih dana pomno analizirati po županijskim organizacijama što se i gdje moglo bolje. Jandroković se osvrnuo i na detalje koji su procurili sa sastanka Predsjedništva HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Ivan Penava Iz minute u minutu Je li HDZ blizu dogovora s DP-om? Grbin otkrio tko mu je sve dao podršku, analitičar o Milanoviću: "Napravio je grešku" Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

"Naravno da postoje neki koji štete stranci. Nisu izašle informacije i sve rasprave koje su bile konstruktivne i pozitivne nego je izašla jedna koja je išla u suprotnom smjeru i još jednom ponavljam nije bila prenešena na način kako je bila izvorno iznesena nego je bila modelirana tako da bude štetna za politike Hrvatske demokratke zajednice.

Mi nismo izgubili nego smo pobijedili, dakle ovo je osmišljena taktika onih koji žele narušiti pozicije HDZ-a, znat ćemo se tome oduprijeti i uvjeravam vas da ćemo pobijediti iduće izbore", rekao je Jandroković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Aktualno KBC Split na aparatima, nedostaje im čak 150 medicinskih sestara: "Kad počne sezona, nećemo uopće ići na godišnji" U Splitu nedostaje medicinskih sestara (Foto: Dnevnik.hr) U Splitu nedostaje medicinskih sestara (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Krešimir Dolić (Foto: Dnevnik.hr) Krešimir Dolić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Mario Jurič (Foto: Dnevnik.hr) Mario Jurič (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Iris Marin Prižmić (Foto: Dnevnik.hr) Iris Marin Prižmić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Silvana Ganza (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska KBC Split na aparatima, nedostaje im čak 150 medicinskih sestara: "Kad počne sezona, nećemo uopće ići na godišnji" 1/5 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene