Predsjednik RH Zoran Milanović u preizbornom sučeljavanju s protukandidatkinjom Kolindom Grabar-Kitarović u siječnju je izjavio da nije radio za albanskog premijera.


Predsjednik Republike Zoran Milanović boravi privatno 12. i 13. kolovoza u Albaniji na osobni poziv predsjednika Vlade Edija Rame, priopćeno je u srijedu iz Ureda predsjednika.

Vezani članci Zoran Milanović Milanović: "Živimo na rubu zadiranja u prostor ljudskih sloboda". Beroš: "Necjepljeni su rezervoar za širenje virusa" Zoran Milanović u Kninu Milanović odlikovao umirovljene generale i postrojbe HVO-a: "Ovdje smo da se radujemo svojim uspjesima, a ne da likujemo nad tuđim porazima"

U hrvatskim medijima proteklih se godina spekuliralo da je Milanović nakon premijerskog mandata po osnivanju privatne konzultantske tvrtke radio kao savjetnik Edija Rame.

Na predizbornom sučeljavanju s protukandidatkinjom Kolindom Grabar-Kitarović u siječnju ove godine Milanović je kazao kako ga s Ramom veže prijateljstvo i da nije radio za njega.