Obavijesti Video Pretražite Navigacija
što je iza vrata?

Predsjednik Milanović otkrio kako zapravo izgleda Kovačevićev famozni Klub: ''To je prostorija...''

Zgrada u Slovenskoj 9
Zgrada u Slovenskoj 9 screenshot Google maps
Aktualno Galerija +0 Zgrada u Slovenskoj 9 Galerija 1/1 >>
Afera Janaf trese Hrvatsku. Predsjednik Zoran Milanović iznio je teške optužbe, ali i otkrio kako izgleda famozni Klub u kojem su se okupljali.

Klub - tajanstveno mjesto u kojem je sada uhićeni šef Janafa Dragan Kovačević organizirao sastanke i druženja nalazi se u Slovenskoj ulici 9 u Zagrebu. U istrazi se pokazalo da je taj prostor u vlasništvu jedne Kovačevićeve tvrtke.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" Dragan Kovačević tko će biti pozvan za svjedoke? Kovačevićev Klub očito bio jako popularan: Sve duži popis ''uglednika'' koji su ga pohodili

U njemu se, prema USKOK-u, dogodila primopredaja mita, a inače je služio za različita druženja. Spornoga dana, 11. studenog na druženju u Klubu bio je i suprug bivše predsjednice Jakov Kitarović.

Iako bivši predsjednik Stipe Mesić minorizira i kaže da se radi o prostoriji od 5-6 kvadrata, sudionici različitih druženja kažu da se radi o ugodnom mjestu, a neki spominju i dvije etaže. ''To je prostorija od 40-ak kvadrata. Ima šank, dosadno je mjesto, ali se tamo donosila hrana, dolazili su različiti ljudi, glumci svih nacionalnosti'', otkrio je neke detalje o famoznom Klubu predsjednik Zoran Milanović.

Predsjednik je u dosad neviđenom nastupu iznio niz optužbi vezano za aferu Janaf. Tvrdi da je u istragu bio upućen ministar unutarnjih poslova i da je sa svime trebao upoznati premijera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene