Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan inauguracije

Predsjednik Mesić čestitao Obami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić čestitao je Baracku Obami, novom, 44., američkom predsjedniku i prvom Afroamerikancu na toj dužnosti, poželjevši mu uspjeh u radu, priopćio je Ured predsjednika Republike.

Predsjednik Mesić poslao je pozdravnu poruku novoizabranu predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država s najboljim željama za uspjeh u obavljanju svojega odgovornog posla na dobrobit građana SAD-a i cijelog svijeta. U svojoj poruci predsjednik Mesić izrazio je uvjerenje u nastavak uspješna razvoja hrvatsko-američkih odnosa, stoji u priopćenju. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjedočenje poduzetnika Obranović: S tastom Mesićem nikad nisam razgovarao o Glavašu Slika nije dostupna 'Nije bilo svojstveno ni '90-ih' Pupovac: Napada poput Josipovićevog nije bilo ni 90-ih, to nisu radili ni Tuđman ni Mesić

>> Obama prisegnuo pred milijunima Amerikanaca

>> Od izbora do inauguracije

Barack Obama danas je na svečanoj inauguraciji na stubištu američkog Kongresa u Washingtonu prisegnuo za 44. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država i postao prvi Afroamerikanac na toj dužnosti u 232 godine povijesti te zemlje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene